Šta mislite, kako bi se Pogba proveo, da mu je Roj Kin kapiten?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 25.04.2019.
09:23
Izvor: Sportske.net

Irac ima vrlo jasan stav o Pogbi, a izgleda da to mišljenje deli veliki broj navijača Junajteda. Pogba na izlaznim vratima...

EPA/GERRY PENNY/GP/kr
EPA/GERRY PENNY/GP/kr

Povezane vesti

Roj Kin je rekao svoje o Pogbi, i to pre meča sa Sitijem. Bivši kapiten Junajteda smatra da je Pogba "lažov".

"Ne verujem mu ni reč, za njega neke reči nemaju značenje"
, kaže Irac.

"Ako si dobar saigrač, trebalo bi da trčiš i boriš se, pomogneš drugovima u odbrani. On je talentovan, ali to ne znali ništa, stalno pričamo isto, koliko puta ste videli da ne trči i ne bori se", dodaje Roj Kin.

On se nasmejao na Pogbine priče o govoru tela i časti.

"O kom govoru tela priča, kad non stop diže ruke u vazduh i pridikuje. Momak je veliki problem za Junajted"
, dodao je Kin.

Ono što je ostalo neizgovoreno je da bi se Francuz loše proveo u svlačionici, da mu je Kin kapiten.

Inače, engleski mediji tvrde da je i Solskjer odustao, da i on želi da vidi leđa Polu Pogbi, ali da dva zainteresovana kluba imaju problem sa Pogbinim zahtevima. Suma je 150 miliona evra, možda bi mogli da smanje obeštećenje, Juve nudi Daglasa Koštu, Real navodno Bejla ili Krosa, ali "Đavoli" hoće novac.

Sa druge strane, zahtevi Rajole oko Pogbine plate su takvi da Real okleva, 17 miliona evra po sezoni bi značilo buru u svlačionici, a Juve nema taj novac da plaća svog bivšeg igrača, tačnije od njega očekuju da smanji prohteve ako želi da se vrati.

Videćemo rasplet, u svakom slučaju ovo je još jedna loša sezona, u Pogbu su se najviše uzdali, pa je i jasno zbog čega je sada na udaru...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Thursday, 25.04.2019
11:04

Izvikan igrac. Dzaba talenat kad si razmazeno deriste i lenstina. Mislim da Juve moze komotno dovesti Pogbu ali sumnjam da zele, jer lik je tempirana bomba koja moze velike probleme da napravi u svlacionici. Kad je dosao u Juve prvi put bio samo talenat pa se trudio, ako bi se kojim slucajem vratio, vratio bi se kao zvezda koja ne zeli da trci i gine za svaku loptu. Lik jednostavno nema postovanja premu dresu koji nosi i navijacima kluba za koji igra. Cak je i na SP igrao vrlo prosecan fudbal. :/

avatar
äxwell
Thursday, 25.04.2019
10:27

Po meni sinoc Pogba nije bio problem. Igrao je odlicno..Drzao loptu, razigravao napad..Sinoc je najveci problem bio sa Fredom, pa i Pereirom, al najvise fredom..Nikada losijeg Brazilca nisam gledao u zivotu..Covjek je totalni antitalenat..Ne znam da je imao 3 precizna pasa..Totalni promasaj od igraca..
A drugi problem je bio De Gea od kojeg bi ocekivao da odbrani oba gola sinoc..Mislim na De Heu od prosle sezone..Nisam siguran da ce naci bolji transfer od PSG-a sa ovakvim partijama..

avatar
Gorila u magli! LFC
Thursday, 25.04.2019
10:14

Da mu je Kin kapiten on bi donosio vodu saigracima.

avatar
RedDevil612989
Thursday, 25.04.2019
10:11

Mislim da bi pala berba usiju. Salu na stranu, Pogba je i kao klinac bio vrlo talentovan ali previse umisljen i uzdignut. Nije on za Junajted. Vise mi nekako prilici Realu. Da mu se svi dive, trckaraju oko njega, da mu sve bude servirano na srebrnom tanjiru. Nije njega za dzabe Ferguson oterao. Dok se nije vratio u klub, bio sam ubedjen da je najveca greska Junajteda sto su ga se tako lako resili. Sad vidim da je vracanje njega u tim za onolike pare mnogooooo veca greska.

avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 25.04.2019
09:50

Unakazili bi ga. Kin, Ferdinand, pa i relativno mirni Skols bi ga prvi isutirali napolje. Ne smem ni da pomislim kako bi se proveo u ekipi sa npr Gatuzom. Ne bi terenu prisao