Šta kažu saigrači Luke Milivojevića posle drame sa Sitijem?

Autor: Beta Beta
nedelja 31.12.2017.
16:24
Izvor: Beta

Golman fudbalskog kluba Kristal Palas Vejn Henesi rekao je da njegova ekipa nije imala sreće u današnjem meču protiv Mančester sitija.

EPA/GERRY PENNY
EPA/GERRY PENNY

Povezane vesti

Fudbaleri Kristal Palasa i Mančester sitija odigrali su danas nerešeno 0:0 u utakmici 21. kola Premijer lige.

"Nismo imali sreće, ali to je bila fantastična odbrana. Luka je ove sezone bio fantastičan sa penalima, ali bila je to izvanredna odbrana", rekao je Henesi za britanske medije.

Kristal Palas je tako postao drugi tim koji je ostao neporažen u duelima sa Sitijem od početka sezone u Premijer ligi. Pored toga, Palas je prekinuo i seriju od 18 vezanih pobeda Sitija u Premijer ligi.

Domaća ekipa imala je veliku šansu da odnese sva tri boda, ali je sprski fudbaler Luka Milivojević vrlo loše izveo penal u 92. minutu.

"Bila je ovo dobra utakmica, ostali smo kompaktni, vršili pritiskali, bili smo agresivni... Siti ima dobre igrače, krila su im oštra i brza, tako da je naša odbrana morala da bude koncetrisana svih 90 minuta", rekao je fudbaler Palasa Timoti Fosu-Mensa.

Siti je i dalje prvi na tabeli sa 59 bodova, ima 14 bodova više od drugoplasiranog Čelsija, dok je Palas na 17. mestu sa 19.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke