Šta je tačno Niom rekao Kumanu i navukao bes Katalonije?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 19.10.2020.
12:36
Izvor: Sportske.net

Desni bek nikog nije štedeo.

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

I dalje se priča o porazu Barselone od strane Hetafea.

Kumanov tim je savladan minimalnim rezultatom, klub iz predgrađa Madrida je slavio golom Mate iz penala. Barsini ofanzivci su trpeli neverovatne duele sa Niomom, defanzivac je meč završio sa tek žutim kartonom a moguće da će biti i neka dodatna suspenzija.

Kuman tvrdi da je Niom sve vreme vređao igrače a onda i njega i stručan štab Katalonaca.

Španski mediji prenose kako je Kamerunac bio pun sočnih psovki namenjenih Barsinoj klupi - moglo se čuti "kučkin sine" i "je*i se" upućeno direktno glavnom stručnjaku Barselone.

Holandski trener je zamerio svom kolegi sa klupe Hetafe Bordalesu što dozvoljava takav rečnik svom igraču, videćemo da li će Barsa zahtevati suspenziju defanzivca.

Baner 15

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Monday, 19.10.2020
14:57

Da je Niom divljao - jeste. Da je zaslužio 2 žuta još tokom 1. poluvremena - jeste. Da je suđenje bilo loše - jeste. Da je zbog toga Barsa izgubila - e to nije. Raznih Nioma je bilo i biće, ali on je jedan, a šta ćemo sa preostalih 9?

Oni nisu bili Niomi ali su bili agresivni, oštri, neki od njih čak grubi i prljavi i to je bio glavni problem Barse, naročito u drugom poluvremenu. Pedri (koji je zamenjen), Dest i Brajtvajt (koji je ušao na kraju utakmice) su bili jedini koji su se borili, ulazili u duele, dobijali batine, ustajali i ponovo se borili, a ostali... ostali su bežali od duela pazeći da ne dobiju batine i da se ne povrede. Na sve to imaju trenera koga ne zanima ni protiv koga igraju ni šta se dešava na terenu ni koji je rezultat - on je još pre 7 dana imao ispisanu startnu postavu i sve izmene od 70-og do 90-og minuta, baš kao što sve to već ima na papiru i za predstojeći El Clasico. Sa fudbalerima poput Dembelea, Grizmana, S. Roberta i ostalih koji em ne znaju em neće da se bore i sa trenerom čije su jedine zamerke kolegi na rečnik koji je dozvolio svojim igračima i čije su jedine analize šta je ko rekao Barsa nema šta da traži u svim oštrijim, agresivnijim i zahtevnijim utakmicama.