Šta je Ole tražio, šta dobio i koje je želje Junajted spreman da mu ispuni?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 28.03.2019.
10:43
Izvor: Sportske.net

Posle zvanične odluke kluba, procurili su i detalji dogovora između Norvežanina i "Đavola"...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Brzinom munje svet je obišla vest da je Junajted prelomio i da će Ole Gunar Solskjer predvoditi "Đavole", odnosno da je dobio stalni ugovor.

Naime, on je razgovarao početkom nedelje sa Vudvordom, tada su mu izneti uslovi i očekivanja, obećana i pojačanja, pa je prihvatio posao.

On je rekao da se za ovo spremao celog života, potpisaće ugovor na tri godine.

Norvežanin će imati platu od 7 miliona funti, više nego duplo manje u odnosu na prethodnika Murinja, ali novac mu nije bio glavni motiv.

On ima za cilj da sprovede revoluciju, odnosno da vrati Junajted na staze stare slave, da na neki način klub vrati principima uspostavljenim pod Aleksom Fergusonom.

U skladu sa tim, želi da podmladi ekipu, napravi dopunsku selekciju mladih igrača, zbog toga se pominju Džadon Sančo, Deklan Rajs i Van-Bisaka kao mete Junajteda, uz jasno par iskusnijih igrača, pre svega štopera.

Kako rekosmo, dobio je obećanje da će tim biti osetno pojačan, a mnogi veruju da je imperativ do kraja sezone četvrto mesto, jer će samo tako uspeti da privuku one najbolje, eventualno kupe i Gareta Bejla kao veliku zvezdu za novu sezonu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zarko
Thursday, 28.03.2019
16:31

Kakav Bejl, treba da vrate Depaja

avatar
Marko HM
Thursday, 28.03.2019
15:24

Samo mu treba dozvoliti da radi, a ne da mu se presudi posle prve sezone. Setite se: Ferguson je preuzeo Junajted u potpunom rasulu, a posle nekoliko sezona počeo da pravi istoriju. Samo strpljenje...

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 28.03.2019
13:49

Sanca i Bisaku obavezno ako mogu da se dovedu.Rajsa nisam gledao no drago mi je sto je DM koji nam realno treba, Matke sve tanje igra i vremenom mi sve tromiji, treba mu konkurencija, zamena, neko mnogo okretniji, ekspresniji.

avatar
scylla98
Thursday, 28.03.2019
12:28

Kakav bre Bejl, jel ste normalni.