Šta je Miha poručio igračima posle svega? Uradiće baš onako kako je od njih tražio!

Autor: Beta Beta
subota 13.07.2019.
22:08
Izvor: Beta

Oglasio se i kapiten Bolonje.

Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP
Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP

Povezane vesti

Kapiten Bolonje Blerim Džemaili rekao je danas da je saigračima i njemu Siniša Mihajlović kao otac i istakao da će igrači nastaviti da bore kao što se trener bori za njih.

"Trener će dobiti ovu bitku i zbog nas, jer smo porodica. Ono što nam je dao u poslednjih šest meseci retko koji trener može da uradi, posebno u tako kratkom vremenu. Znamo kakva je osoba, koliko je jak i probaćemo da mu prenesemo našu snagu. Ne možemo da dočekamo da se vrati", rekao je za Džemaili za Skaj sport Italija.

Mihajlović je danas potvrdio da boluje od leukemije. On je na današnjoj konferenciji za novinare poručio da je siguran da će dobiti bitku i da će pobediti bolest.

"Iskreno, bio je to šok jutros, ali kada smo razgovarali s njim shvatili smo da moramo da nastavimo da radimo ovako jer će on biti sa nama veoma uskoro", rekao je kapiten Bolonje.

"Siniša nam je rekao da radimo s osmehom i probaćemo da to uradimo tačno onako kako je tražio. Pokazao nam je put, pratili smo ga tokom poslednjih šest meseci, on je lider koji nas može odvesti do naših ciljeva... Bliski smo sa njim. Mihajlović nam je kao otac. Borićemo se za njega kao što se i on bori za nas”, dodao je Džemaili.

Mihajlović je Bolonju preuzeo u januaru od Filipa Inzagija i vodio je taj tim od zone ispadanja do desetog mesta na tabeli Serije A.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke