Šta je Lampard rekao Solskjeru pred kraj tužnog derbija i kojih pet igrača se odrekao!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.10.2020.
10:03
Izvor: Sportske.net

Utakmica je bila na momente negledljiva, Lamps je imao jedno, Solskjer drugo opravdanje.

EPA-EFE/Phil Noble
EPA-EFE/Phil Noble

Povezane vesti

Frank Lampard je bio zadovoljan bodom protiv Junajteda, otkrio je da je Solskjeru kada su ćaskali pred kraj rekao da će završiti nerešeno.

"Razumem ljude, ali gledao sam Siti protiv Vest Hema, i dalje je početak sezone, niko nije u pravoj formi, ne možemo da obećavamo zabavu, već rezultate. Prošle godine sam debitovao ovde, igrali smo sjajan fudbal sat vremena i izgubili 4:0. Dali smo već dosta golova, za mene ja najvažnije da nismo primili pogodak, odbrana je delovala dobro", rekao je menadžer Čelsija.

Inače, on planira da na zimu prosledi četiri ili pet igrača, Emerson Palmijeri je van tima, ima ugovor još godinu i po, čekaju se ponude Juventusa, Intera i Napolija, Brazilac koji igra za Italiju bi se rado vratio u Seriju A.

I Markos Alonso bi da ode, Čilvel je prvi izbor, Španac ima ugovor još dve i po godine, a Čelsi pristaje da ga pusti na pozajmicu sa otkupom.

I treći levi bek Baba Rahman je jedan od igrača na koje menadžer ne računa, već mu je rečeno letos, ali nije uspeo da posle niza pozajmica nađe klub, iako je imao ponude iz Čempionšipa. No, Čelsi teško može da se nada da će uzeti neki novac za igrača koji je često povređen.

baner


I Kepa bi mogao da ode na pozajmicu u Španiju, Mendi se pokazuje kao odlično rešenje, pa "Plavci" čine sve da se reše najskupljeg čuvara mreže u istoriji. Ali, Sevilja i njegov bivši klub Bilbao mogu da ga samo pozajme i još da Čelsi plaća deo njegovih primanja. Kada ga budu prodavali, moraće da prihvate veliki gubitak posle uloženih 80 miliona.

I na kraju, Ridiger, on je ostao da se bori za mesto, ali ako ne bude bio u timu do zime, sigurno je da će probati da ode, pričalo se o PSŽ, o Interu, hteo ga je navodno i Murinjo, ali Čelsi neće prodati londonskom rivalu.

U svakom slučaju, čeka nas burni januar.

Baner

Što se tiče Junajteda, i ovaj meč je posle pobede u Parizu pokazao da Solskjerov tim igra sa dosta oscilacija, nisu primili gol što je dobro, ali nisu pokazali puno.

Jeste trka na duge staze, ali Junajted je dobio samo dve od prvih pet utakmica u PL, imaju bod iz tri meča kod kuće, a sledeće nedelje igraju još jedan derbi, sa Arsenalom.

"Da smo imali publiku uz sebe, preterali bi loptu preko gol crte", tvrdi Solskjer što je izazvalo dosta sarkazma u engleskoj javnosti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red to the bone
Sunday, 25.10.2020
19:48

Reko mu je da ce crveni lucifer aka pingvin da preuzme dirigentsku palicu jedinstva od Nove Godine I da ih vrati gde pripadaju, a to je sredina tabele. Takodje mu je rekao da varčester united mora da kupi bar 74 pojačanja izmedju ostalog i nove sudije i ceo FA 😂

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 25.10.2020
15:14

Zadovoljan bodom u gostima kod Junajteda u ligaskoj utakmici e moj Lamparde imas ovako dobar tim i potencijal da igras vrhunski fudbal sa njima ofanzivno jer je tim tehnicki jako dobar pogotovo u ofanzivi i ti igras skoro kao Murinjo sa Junajtedom kao da je Bayern.Ovaj tim je projektovan za trofeje i lijep fudbal ne mogu da vjerujem da se covjek zadovoljava bodom u gostima kod Junajteda da je polufinale lige prvaka pa ok ali obicna ligaska utakmica sve vise imam sumnju da ce Lampard nesto veliko postici ovakvim vodjenjem naravno jos je pocetak i treba mu dati vremena da uigra tim ali ne svidja mi se kako idemo u ovom pravcu jer covjek mi nedefinisan nema svoj sistem nit znas jel defanzivno orjentisan nit ofanzivno nit na posjed nit na kontre sve luta sa sistemima i formacijama.

avatar
sole
Sunday, 25.10.2020
12:02

Najmanje jos 3-4 sezone mogu racunati na neki Liga Kup od ostalih jacih titula samo na Fifa igricama i tako sve dok ne dovedu trenere sa harizmom i vizijom koji znaju kako i sta sa igracima i ekipom !!

avatar
Taribo West
Sunday, 25.10.2020
11:33

Kakav glupson Solskjer. Da su pametni ovi iz uprave da angažuju Poketina dok je još slobodan...