Šta je čekao trener?! Jojić ušao, odmah dao prelep gol, ali bilo je kasno!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.03.2018.
17:25
Izvor: Sportske.net

Veoma zanimljiv duel odigran u Kelnu, finiš obeležio naš internacionalac Miloš Jojić.

Beta/Rolf Vennenbernd/dpa via AP
Beta/Rolf Vennenbernd/dpa via AP

Povezane vesti

U pretposlednjoj utakmici 25. kola nemačke Bundeslige, Štutgart je kao gost savladao ekipu Kelna rezultatom 3:2 i ''Jarčevima'' dodatno umanjio ionako male šanse za opstanak u ligi.

Keln je poveo već posle sedam minuta igre, kada je Pizaro savladao golmana Cilera i vođstvo domaćih potrajalo je sve do same završnice prvog poluvremena. A onda, potpuni šok na stadionu, u režiji Marija Gomeza. On je prvo u 45 minutu izjednačio, a onda u prvom minutu nadoknade postigao još jedan gol za potpuni preokret - 1:2.

Domaći se od ovog šoka nisu oporavili ni početkom drugog poluvremena, pa je već u 57. minutu Bek postigao i treći gol za goste i praktično rešio pitanje pobednika.

I tek u 83. minutu trener Kelna odlučuje da na teren pošalje našeg Miloša Jojića, koji je u poslednje vreme u drugfom planu, iako je jedan od najboljih igrača u ovoj ekipi.

To je pokazao samo četiri minuta pošto je ušao u igru i iz slobodnog udarca sa 20 metara, polulevo, postigao prelep gol za 2:3.

To nije bilo sve, imao je Jojić još jedan ''slobodnjak'' nešto kasnije, ali sa veće udaljenosti, kada je pogodio živi zid i poslednja prilika za izjednačenje je propala.

Program u Bundesligi večeras zatvaraju Frajburg i Bajern od 18 časova.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke