Šta god da se desi sa sezonom u Španiji, za fudbalera Barse je već gotova!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.05.2020.
11:54
Izvor: Sportske.net

Sve zbog zakasnelog zimskog pojačanja.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona je u februaru uspela da dovede pojačanje, van prelaznog roka, požalili su se čelnicima Primere zbog povreda Usmana Dembelea i Luisa Suareza, pa im je omogućeno da kupe jednog napadača.

Stigao je Martin Brajtvajt, ubrzo je usledio prekid sezone zbog pandemije koronavirusa i sva je prilika da će Luis Suarez biti spreman da se vrati na teren kada sezona bude nastavljena.

Dakle, Barsa je potrošila 20 miliona evra na fudbalera koji je upisao tek nekoliko nastupa i koji će gotovo izvesno grejati klupu Luisu Suarezu u nastavku sezone.

Nije to sve, kako je Barsa, da bi angažovala novo pojačanje, morala da skine i Usmana Dembelea sa liste registrovanih igrača za mečeve u Primeri što im sada stvara problem.

Dembele

Sve i da se oporavi, Dembele neće moći da nastupa za "Blaugranu", ali ni to nije sve.

Kako nije registrovan, neće moći ni da trenira sa fudbalerima Barselone, jer nije na spisku igrača koji će biti testirani na koronavirus.

Postoji način da se to zaobiđe, a to je da fudbaler sam plati da mu se odradi testiranje, ali ni tada nije sigurno da će moći da trenira sa svojim saigračima.

Utakmice svakako neće moći da igra, a ako ne bude mogao da trenira sa timom, to će predstavljati još jedan veliki problem.

Bonus 10

Fudbaleri Barse će danas odraditi testiranja, u petak bi trebalo da se vrate treninzima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Wednesday, 06.05.2020
19:29

Sve i da se oporavi jedini način da se ponovo ne povredi je i da ne trenira, a ne samo da ne igra utakmice.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 06.05.2020
17:10

Hahaha, prvo Brajtvajt je doso za 15 miliona a ne za 20, koji to klub nemoze da plati testiranje na virus, kad to mogu obicni gradjani koji zive od obicne plate a kamoli klib koji je tako jak! Jedino Dembelea moze da spreci ako nije registrivsn a ne sto nije testiran! Znaci sve gluposti ste iscrpeli da pisete o barci, sad ste se prebacili na zadnje koje nisu realne nigde na svtu? Tastiranje ce svaka drzava da izvrsi a kamoli klub, zato ovo nema vise logike, upreliste u kraj sa pisanjem glupostima!