Šta će biti sa Zidanom? Evo šta je rekao novinarima posle novog kiksa Reala!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.02.2018.
00:09
Izvor: Sportske.net

Real nastavio da posrće u Primeri, da li ''Zi Zu'' razmišlja o ostavci?

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Posle dve ubedljive pobede (Valensija 4:1 i La Korunja 7:1), Real je večeras ponovo razočarao svoje navijače.

Zidanov tim je osvojio samo bod na gostovanjju Levanteu (2:2), pa ako Barselona sutra savlada Espanjol, imaće čak 21 bod više od Reala!

Naravno, novinari su posle meča upitali Zidana i kako gleda na svoju budućnost na klupi Reala.

''Moja budućnost? Ja razmišljam samo o prvoj narednoj utakmici, ništa više od toga'', poručio je Zidan.

Kada je sama utakmica u pitanju, Zidan je imao reči hvale za igru svog tima, ali...

''Kontrolisali smo meč, posebno tokom prvog poluvremena. Mogli smo da izbegnemo njihov drugi gol, ali nismo. Teško je, jer smo izgubili dva boda.

Moraćemo više da radimo. Znali smo da naši protivnici mogu da nas ugroze iz kontranapada. Imali su četiri prilike, a postigli su dva gola'',
istakao je Zidan.

Detalj koji je interesovao novinare je i zbog čega je zamenio Ronalda imajući u vidu da je šest minuta kasnije Real primio drugi gol za konačnih 2:2.

''Uradio sam to jer sam želeo da pojačam sredinu terena. Tako je, kako je, trebale su nam promene i ja sam ih napravio'', poručio je Zidan, a na pitanje da li je liga za Real gotova u smislu najviših ambicija, trener Madriđana je uzvratio:

''Videćemo, ali ja ću uvek govoriti da nije gotovo. Nisamzabrinut, samo nisam srećan zbog ovog rezultata. Imamo još jednuutakmicu sledeće nedelje, a onda se okrećemo Ligi šampiona'',poručio je Zidan.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MalaSkoljkica
Sunday, 04.02.2018
11:49

Real je sramota...

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 04.02.2018
02:37

Koliko god gotivio Zidana, Realu treba pod hitno neko osvježenje, a pošto sada igrače dovesti ne mogu, jedina opcija ostaje trener.

avatar
CveleB
Sunday, 04.02.2018
01:41

Ne može da se kaže da Zidan nije odgovoran za loše igre Reala, ali mislim da postoje veliki sukobi unutar samih igrača. Ako je tačno kao što pišete da će Ronaldo dobiti veću platu, to će rezultovati produbljenje već ionako velike krize u timu

avatar
Logika i argumenti
Sunday, 04.02.2018
01:39

Analizirajte pobede protiv deportiva i Valensije...Prva utakmica klasicno sklanjanje deportiva kako bi se prekinula kriza reala,druga necu da kazem nezasluzeno vec maltene resena utakmica u startu sa dva penala...jedini koji su van forme ove sezone su Ronaldo i sudije...Ostalo je sve isto...

avatar
Sunday, 04.02.2018
11:40

Sklanjanje hahahah nisi ti cist, ajde reci mi da nisu mozda nezasluzeni penali? To sto gledas ove sezone kako Alba zapne o travu padne i sviraju penal Barseloni ne znaci da ih svaki tim tako dobija, ili kad Barsa gubi od Reala pa uleti Suarez padne i svira se penal da pingvin i da neki gol, + golovi iz auta ove sezone velika novost hahahah.

avatar
Logika i argumenti
Sunday, 04.02.2018
20:51

Netacne informacije,lazno optuzivanje i odsutnost poznavanja fudbalske analitike i ujedno filozofije...Zanemarivanje najveceg padavicara i glumca svih vremena (Ronaldo)....Jel treba jos da nabrajam?

avatar
Sunday, 04.02.2018
11:40

Xenon=Strale, uporedite komentare, shvaticete. :D

avatar
esadandrovic
Sunday, 04.02.2018
01:34

Koje citao moje komentare zadnjih par godina, zna dobro da sam najveci kriticar Reala. Zato kad je Barsa osvojila sve, a Real nista. Sledece godine Real je trebao da osvoji nista, nego su sudije priznale Realu nepostojeci gol u finale LS. Pa onda dolazi sledeca treca godina, gdje Real krade Bajern, ali to nije dovoljno Realu, trebaju da sakriju bruku u ligi 9godina jedna Liga, zato kradu ligu. i sada cevrta godina treba nista. Real je za mene najveca prevra ovih godina. Zato sto igraju kontre, ali kad dodje jedna Barsa sa sigurnim pasovima, tada nema kontre, u sred Madrida 2:6,3:4,0:4,2:3,0:3,

avatar
Aleksandar Kosic
Sunday, 04.02.2018
13:57

Najveci srecnici 21 vijeka. . . Nijedan trofej nisu sa lijepim fudbalom i lijepom igrom uzeli. . . Svaki trofej su u 90' uzeli. . .

avatar
II Plava Horda II
Sunday, 04.02.2018
14:58

Ma ne znaju ljudi fudbalsku azbuku.

avatar
xenon 1989
Sunday, 04.02.2018
01:25

Deportivo se sklonio sa puta bez ikakve želje da igraju fudbal, Valensija mučki pokradena i Levante kraden, ali nedovoljno pokraden za sva 3 boda. :D Neka se spremi PSG da bude još gore pokraden negoli Bayern prošle sezone, ako je to uopšte moguće. :D

avatar
Luka Modric
Sunday, 04.02.2018
12:40

Zelis reci da ce psg bit pokraden kao ma camp nou?

avatar
Rade N.
Sunday, 04.02.2018
16:27

Ti da kažeš nešto, pa za Barselonu su vezane najveće kradje u istoriji fudbala, Psž je to dobro osjetio prošle sezone (direknto ih sudija izbacio), a Alaveš u prošlom kolu- samo nedavne veelike kradje, da ne idemo dalje. Treba da te sramota za komentare.