Šta će biti sa Urošem Đurđevićem, vidi li Partizan tu neku svoju šansu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.04.2018.
12:47
Izvor: Sportske.net

Posle jutrošnje vesti o velikoj čistki u Olimpijakosu, ovo je pitanje koje se odmah nameće, bar kada su u pitanju ljubitelji fudbala u Srbiji.

Epa-Efe/Panagiotis Moschandreou
Epa-Efe/Panagiotis Moschandreou

Povezane vesti

Prošle godine u ovo vreme, Uroš Đurđević je činio ubojiti tandem sa Brazilcem Leonardom u Partizanu, njih dvojica su do kraja sezone zajedno postigli blizu 50 prvenstvenih golova i tako dali ogroman doprinos osvajanju duple krune koju je na kraju osvojio tim iz Humske.

Letos je svako otišao na svoju stranu, tokom evropskih kvalifikacija - Leonardo je potpisao za Al Ahli iz Saudijske Arabije, a Đurđević se preselio u Olimpijakos, sa kojim je igrao u Ligi šampiona tokom jeseni.

Međutim, kako je sezona odmicala, raslo je nezadovoljstvo čelnika kluba iz Pireja zbog nezadovoljavajućih rezultata, a sve je kulminiralo posle najnovijeg remija sa Levadijakosom, kada je prvi čovek kluba Marinakis odlučio da raspusti veći deo tima, da igrače novčano kazni i da prvom timu priključi igrače iz omladinskog pogona.

Opširnije o tome čitajte u prilogu, a grčki mediji tokom dana već spekulišu koji igrači će platiti najveći ceh, odnosno na koga se više neće računati.

Nažalost, među onima kojima se daju najmanje šanse za ostanak u Olimpijakosu je i Uroš Đurđević.

Tako portal ''sportdog.gr'' piše da Uroš Đurđević, Omar Elabdelaui i Kostas Fortunis ''skoro sigurno u ovom trenutku nemaju budućnost u Pireju'', jer su u proteklom periodu dali mnogo povoda da ljudi u klubu budu nezadovoljni njihovim radom i ponašanjem.

Kada je ponašanje u pitanju, tu pomenuti portal posebno apostrofira Đurđevića, za koga se navodi da ima ''loš karakter'', da nije timski igrač, da svojim postupcima unosi nemir u svlačionicu i da ''ne čudi'' što nije povezan ni sa kim u grupi.

Videće se vrlo brzo da li u ovakvim procenama grčkih medija ima osnova, a ako Đurđević zaista bude otpisan, nameće se i pitanje da li bi u Partizanu imali želju da to iskoriste, s obzirom da su iz Olimpijakosa već vratili Marka Jankovića i Sašu Zdjelara, a da na leto planiraju da prodaju Leandrea Tavambu...

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anthony
Tuesday, 03.04.2018
19:31

Iskreno, mislio sam da je pogodio sa Olimpijakosom, a onda pre mesec dana vidim da njegov otac(valjda) na instagramu javno pljuje upravu, trenera, kako njegovom Ukiju ne daju sansu itd. Mozda su u pravu Grcki mediji...nSamo ne znam gde ce dalje, prosle sezone sam pomislio stvarno da moze da bude kalibar za reprezentaciju

avatar
Raky_b
Tuesday, 03.04.2018
13:35

Svaka njemu cast, da se vrati u ovakvu ekipu Partizana bio bi najbolji napadac, a verovatno i sveukupno najbolji igrac....ali bez Leonarda, ne bi bio ni senka onoga sto je bio prosle sezone.

avatar
srpskaspartacrnagora
Tuesday, 03.04.2018
13:34

Posle primanja u Pireju tesko je ocekivati da ga Partizan vrati, iako nije blistao ima dosta klubova koji bi ga rado doveli.

avatar
Partizan/Lazio
Tuesday, 03.04.2018
13:32

Minimalne su sanse da se on vrati, jedino ako do samog kraja leta ne ostane bez drugih opcija.