Šta će biti sa Tumbom? Dejo se plaši Kineza...

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.10.2017.
18:21
Izvor: Sportske.net, arena

Posle odličnog utiska koji je sa selekcijom Crne Gore ostvario u kvalifikacijama ua Mundijal, Ljubiši Tumbakoviću predstoje razgovori o nastavku saradnje sa FSCG.

EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI
EPA/BARTLOMIEJ ZBOROWSKI

Povezane vesti

Podsetimo, reprezentacija Crne Gore je sve do poslednjeg kola imala šanse za plasman u baraž za Mondijal, ali je poraz od Danske u Podgorici (0:1) raspršio te snove.

U Fudbalskom savezu Crne Gore zadovoljni su radom selektora Ljubiše Tumbakovića, koji je formirao respektabilan tim, ali je i dalje neizvesno da li će on predvoditi ''Sokolove'' i u narednom kvalifikacionom ciklusu.

Na tu temu se u izjavi za tamošnju ''Arenu'' oglasio Dejan Savićević, prvi čovek FSCG, koji ne krije želju da popularni Tumba nastavi započeti posao, ali se plaši da se ne pojave Kinezi sa nekom primamljivom ponudom.

''Sa Tumbakovićem imamo ugovor do kraja godine, ali postoji obostrana želja da saradnja bude nastavljena. Nadam se da će tako biti. Nema nijednog razloga da bude drugačije.

Jedino u slučaju da stigne bogata ponuda, recimo iz Kine, znamo kakvo je tamo tržište... Toga se malo plašim, jer su to ponude koje teško može da odbije bilo koji trener. Razgovaraćemo narednih dana. Optimista sam i nadam se da će Tumbaković i dalje biti selektor Crne Gore'', izjavio je Savićević.

Ovaj Savićevićev strah nije neosnovan, imajući u vidu da je Tumbaković već radio u Kini i da je u aprilu 2013. godine iznenada napustio funkciju sportskog direktora Partizana zbog odlične ponude kineskog Vuhana.

Opširnije o tome čitajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke