Šta će biti sa Džekom Vilširom?

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.04.2018.
13:28
Izvor: Beta

Trener Arsenala progovorio o sudbini veziste.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Trener Arsenala Arsen Venger rekao je danas da nije siguran da li Džek Vilšir želi da ostane u klubu, ali da veruje da će taj fudbaler produžiti ugovor.

Britanski mediji preneli su da je za Vilšira zainteresovan Vulverhempton, koji je izborio plasman u Premijer ligu.

Vilšir je naveo da mu je Venger rekao da može da napusti klub na početku sezone, ali mu je uprava od tada ponudila novi ugovor.

Venger je rekao da očekuje da će odluka biti doneta pre početka Svetskog prvenstva, ali da 26-godišnjem fudbaleru nije odredjen rok.

"Ne mogu da kažem nikakve novosti, pošto ne znam o čemu razmišlja. Do sada nije potpisao ugovor, ali mi želimo da Vilšir ostane. Ponuđen mu je višegodišnji ugovor i nadam se da će ga u nekom trenutku potpisati. Mi kao klub uvek želimo da igrači ostanu i da budu dobro plaćeni i verujem da se svi slažu da veoma dobro plaćamo naše fudbalere", naveo je Venger, preneo je Skaj.

Venger je dodao da želi da Vilšir ostane, kao i da će fudbaler kasnije doneti odluku, pošto je sada koncentrisan na predstojeće utakmice.

"Mislim da će odlučiti na kraju sezone. Neće otići na Svetsko prvenstvo a da ne reši svoju situaciju. To ne bi bilo razumno", rekao je francuski trener.

Upitan o svojoj budućnosti u klubu, Venger je rekao da ga to u ovom trenutku ne zabrinjava, već da želi da završi sezonu na pravi način.

"Svestan sam kakvi su rezultati, a kada nisu dobri kao što svi žele, postavljaju se pitanja. Ne mogu time da upravljam, već samo mojom posvećenošću i kvalitetom mog rada", rekao je Venger.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 19.04.2018
22:21

Prodati Fabregasa ili Drinkvotera a dovesti Vilsera. To bi bio poso.

avatar
vojin denic
Thursday, 19.04.2018
17:49

Venger tera fudbalera koji bi poginuo za arsenal. Strasnoooo!nNadam se samo da ce Dzek produziti ugovor posto nam je potreban.

avatar
CZYNWA
Thursday, 19.04.2018
16:47

Obozavam Dzeka od kako se pojavio na velikoj mapi, volio bi ga viditi u Liverpulu, Klop je preporodio Oksa, zasto ne i njega.

avatar
Roj Kin 16
Thursday, 19.04.2018
14:10

Ovaj Venger je najveći majstor demagogije svih vremena...