Šta će biti sa Donarumom i Čalhanogluom? Pioli rekao svoje!

Autor: Aleksandar Golubović
petak 08.01.2021.
17:07
Izvor: Sportske.net

Italijan želi da zadrži dvojicu važnih fudbalera.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Trener Milana Stafano Pioli veruje da će "rosoneri" osvežiti ekipu u januarskom prelaznom roku uz nadu da će obnoviti saradnju sa dvojicom važnih fudbalera - Hakanom Čalhanogluom i Đanluiđijem Donarumom.

Klub sa San Sira igra najbolju sezonu u poslednjih 10 godina, ali bi za eventualno osvajanje Skudeta ključan bio posao u prelaznom roku.

"Rukovodstvo i vlasnici imaju sjajan odnos. Mislim da ćemo uspeti da uradimo nešto", rekao je Pioli na konferenciji za medije pred sutrašnji meč protiv Torina.

Istakao je da klub neće rušiti postojeći poredak, već će za promenama u sastavu posezati ukoliko to bude bilo moguće.

Nije želeo da komentariše mogućnost da defanzivac Strazbura Mohamed Simakan ovoga meseca pređe na "San Siro".

"Komentarišem samo igrače koje vodim", rekao je Pioli, a zatim istakao uverenje da će Čalhanoglu i Donaruma produžiti ugovore.

"Postoje nagoveštaji, verujem da će ima vlasnici produžiti ugovore koji ističu uskoro. Sačekaćemo još, ali pozitivna stvar je da su obe strane zainteresovane. Važno mi je da su momci spokojni i pažljvi", rekao je Pioli.

Duel Milana i Torina igra se u subotu od na "San Siru", a lider Serije A će pokušati da izvuče pozitivniji rezultat nego pre nekoliko dana sa gradskim rivalom "bikova".

Baner 2


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke