Šta će biti sa Dibalom? Zamparini zna!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 16.09.2018.
12:30
Izvor: Sportske.net

Kontroverzni prvi čovek Palerma posavetovao svog nekadašnjeg pulena.

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Vlasnik Palerma  Mauricio Zamparini poručio je svom nekadašnjem igraču Paolu Dibali da ode u Španiji ili Englesku.

Argentinac, makar za sada, nema mesto startnog igrača u prvih jedanaest Maksa Alegrija. Sigurnu poziciju u napadu imaju Mario Mandzukić i Kristijano Ronaldo, dok se za treće mesto u ofanzivi bore Dibala, Daglas Kosta i Federiko Bernadeski.

Dibala koji je došao iz Palerma 2015. godine u "Staru damu" u prva tri kola Serije A u novoj sezoni sakupio je samo 100 minuta na terenu.

"Svaki put želim da zaplačem kada ga ostave na klupi. Na klupi je zbog trenera, neka dođe Alegri u Palermo i tu osvoji Skudeto. Poslao sam poruku Dibali pre dve godine i savetovao da ode u Španiju", izjavio je vlasnik Palerma.

Ako dođe do transfera procenjuje se da uprava Juventusa ne bi pustila svoju zvezdu ispod 100 miliona evra.

’’Otići će sigurno. Juventus želi da dobije 120 miliona evra za njega kako bi mogli da krenu na druge mete. Ima ponuda iz Španije, Engleske, ali mislim da mu je najbolje da ode u Španiju. Juventus ima dosta šampiona u svom timu, ali kada takav fenomen ne igra - to je onda stvarno za plakanje", završava kontroverzni biznismen svoju izjavu.

Dolazak Ronalda u torinskog velikana za sada ne ide na ruku Argentincu, navijači Juventusa se nadaju da će Alegri uspeti da nađe pravu formaciju za oba igrača jer niko ne želi da vidi desetku "Bjankonera" na klupi.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Sunday, 16.09.2018
13:58

Dibala ostaje i bice jedan od najvaznijih igraca ove sezone ako ne i najvazniji.

avatar
amigo999
Sunday, 16.09.2018
13:12

U pravu je covek...

avatar
Садио Ма(ли)не
Sunday, 16.09.2018
12:39

Без потцјењивања икога, без обзира на позицију и све, али да Манџукић има сигурно мјесто у првој постави а да се Коста и Дибала боре за њега је мало уврнуто. Манџо јесте ратник и све, али ова двојица су мајстори. Знам... као Роналдо би гушио Дибалу кад играју заједно јер и један и други теже да буду главни, али опет...