Šta bi bilo kad bi bilo - Znate li zašto je Roben odbio Junajted?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 30.03.2020.
15:56
Izvor: Sportske.net

Holanđanin nije bio zadovoljan "uslovima" rada.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Arjen Roben je čovek od kojeg ste znali šta da očekujete, ali opet niste mogli da ga zaustavite. Brzonogi Holanđanin se prošle godine povukao iz profesionalnog fudbala.

Ponajviše će ostati upamćen kao igrač minhenskog Bajerna, krilni igrač je nosio još dres Gronigena, PSV-a, Čelsija i Real Madrida.

Prvi veliki transfer je napravio 2004. godine, "plavci" su ga otkupili za sumu od šesnaest miliona funti iz Ajndhovena, ali Rio Ferdinand tvrdi da je Holanđanin prvo svratio do trening centra Mančester Junajteda.

"Kakav igrač. Roben je bio fenomenalan. Trebalo je da potpišemo saradnju sa njim u Junajtedu, došao je u trening centar. Gledao je i šetao, ali mu se nije sviđao miris te je odustao i otišao u Čelsi. Nisam mogao da verujem čoveče, bio bi odličan u našem timu", izjavio je Ferdinand u obraćanju preko Instagrama.

Kazino baner

Eto, da je bilo malo jače higijene u "Keringtonu" i okolo, u dresu "crvenih đavola" bi u isto vreme kao krilni tandem gledali Kristijana Ronalda i Arjena Robena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 31.03.2020
16:19

Da, a Gigs bi cistio kopacke.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 31.03.2020
15:53

Na desetine igraca je odbijalo Junajted tada zbog Celsija.

avatar
Robert Lewandowski
Monday, 30.03.2020
20:50

Nismo gledali Ronaldo - Roben, ali jesmo Riberi - Roben i nemamo razloga da se žalimo. Bili su nezaustavljivi, definitivno najbolji krilni tandem u prethodnoj deceniji. Jedino ostaje žal što nisu uzeli ZL.

avatar
RocknRolla
Monday, 30.03.2020
20:48

Uvek su imali taj cudan smrduckavi miris unutar svlacionica a i izvan nje al nije problem sa kanalizacijom jer old traford prima oko 70 hiljada navijaca.

avatar
The Red Army
Tuesday, 31.03.2020
19:06

Decko za tvoju informaciju old traford i kerington trening kompleks nisu ni blizu a kamoli u sklopu 😂 i ovo je cista glupost od vesti, zna se da je tih godina mancester imao ubedljivo najbolji trening centar na svetu, kasnije su i neki drugi klubovi unapredili svoje pa su sad na istom nivou

avatar
Barbosa7
Monday, 30.03.2020
18:44