"Srpski Murinjo" smirivao nerede u belgijskom derbiju!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 04.12.2016.
23:07
Izvor: Sportske.net

U okviru 17. kola belgijske Jupiler lige na programu je bio derbi između Standarda iz Liježa i ekipe Šarleroa, meč je prekinut u drugom poluvremenu zbog opšteg nereda na tribinama.

kvmechelen.be
kvmechelen.be

Povezane vesti

Šarleroa je dočekao Standard u 17. kolu belgijskog šampionata, meč na kraju nije ni završen, kako su navijači gostujućeg sastava pravili nerede, te je glavni arbitar u dva navrata prekidao meč, da bi nakon drugog bilo odlučeno da se napusti utakmica.

Kada je meč prekinut na semaforu je stajalo 1:3 u korist Standarda koji sa klupe predvodi bivši trener Zvezde Aleksandar Janković, prosto je neverovatno šta su navijači gostiju napravili svom timu.

Nakon prvog prekida, Janković je pokušao da smiri strasti, pretrčao je čitav teren kako bi došao do svojh navijača, ne bi li ih umirio.

On je uzeo i megafon, na francuskom se obratio razjarenoj rulji na tribinama, usledio je veoma emotivan govor srpskog stratega, nakon čega su se gostujući navijači umirili.

Utakmica je tada nastavljena, ali samo 10 minuta kasnije su navijači Standarda nastavili sa neredima, te je sve bilo gotovo.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Džonson Don
Monday, 05.12.2016
10:26

Treba razlikovati prave navijače i stoku. Žao mi čoveka. Partizanovac sam, ali moram priznati da je Janković pravi gospodin.