Srpski derbi u Bremenu, Kostić "u trepavicu" za Veljkovićev korak ka Cvajti!

Autor: Milovan Longinov
sreda 03.06.2020.
22:45
Izvor: Sportske.net

Zaostala utakmica, druga vezana pobeda Ajntrahta.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Fudbaleri Ajntraht Frankfurta pobedili su u gostima ekipu Verder Bremena rezultatom 3:0 (0:0) u zaostaloj utakmici Bundeslige.

Posle prvih 45 minuta nije bilo golova, a onda je goste "razdrmao", a ko bi drugi, nego Filip Kostić, koji je ubeležio svoju 17. asistenciju u sezoni!

Igrao se 61. minut kada je Kostić ubacio u petu, a potom u svom stilu, u trepavicu pogodio Andrea Silvu koji se samo poklonio za 0:1.

Usledile su brojne izmene na obe strane, četiri u domaćem i tri u gostujućem timu, a upravo su rezervisti obeležili finiš utakmice.

Tek što su ušli u igru, Dost i Ilsanker su kreirali drugi gol. Dost je bio asistent, a drugi rešio sve dileme oko pobednika.

Potom je u 88. minutu ušao i De Guzman, koji je posle stotinak sekundi takođe asistirao za Ilsankera za konačnih 3:0.

Inače, za pobednički tim, Kostić je odigrao ceo meč, baš kao i Miloš Veljković za poraženi, dok je Gaćinović napustio teren dva minuta pre kraja.

Frankfurt je sada pobegao iz potencijalne borbe za opstanak, pošto je pobegao Verderu na 10 bodova, dok je tim iz Bremena i dalje u opasnoj zoni sa 25, dva manje od Fortune Dizeldorf, koja zauzima baraž mesto.
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke