Srpski Brazilac iznervirao Mihu!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.03.2019.
15:39
Izvor: Sportske.net

Da li je on kadar za tako nešto?

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Bolonja ovog proleća vodi tešku borbu za opstanak u Seriji A, trenutno je prva ''ispod crte'', sa četiri boda manje od 17-plasiranog Empolija, pa će sutrašnja (12:30h) utakmica protiv Kaljarija biti za ekipu Siniše Mihajlovića od ogromne važnosti.

U najavi tog meča, srpski stručnjak na klupi Bolonje danas je u razgovoru sa novinarima imao zanimljiv komentar na pitanje o tome ko bi u njegovom timu mogao da bude vođa ekipe u nastavku sezone.

Mihajlović je iznenadio odgovorom, otkrivši pritom još jedan interesantan detalj sa treninga ovih dana, uoči duela sa Kaljarijem.

''Nadam se da će Lijanko Vojnović postati vođa i to nema nikakve veze sa godinama, već sa karakterom. Dobro ga poznajem i zahtevam da on bude vođa odbrane.

Ove nedelje sam se i naljutio na njega zbog toga, jer želim da mnogo više komunicira sa Danilom i da preuzme odbranu u svoje ruke.

Tačno je da je on veoma mlad, ali ima jaku ličnost i baš takav igrač mi ovde treba'', poručio je Mihajlović.

Lijanko Vojnović ima 22 godine, od dolaska Mihajlovića na klupu Bolonje propustio je par mečeva zbog povrede, ali u prethodnom susretu protiv Udinezea je odigrao svih 90 minuta u tandemu sa zemljakom Danilom, pa bi do kraja sezone njih dvojica trebalo da podnesu najveći teret u odbrani Bolonje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke