Srpska posla na Ostrvu - Mitar i Gruja rešetali!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.03.2018.
22:50
Izvor: Sportske.net

Predivno veče za sve one koji se raduju uspesima srpskih internacionalaca. Aleksandar Mitrović i Marko Grujić junaci u pobedama Fulama i Kardifa.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Borba za plasman u Premijer ligu nastavljena je večeras utakmicama 36. kola engleskog Čempionšipa u kojima su briljirali srpski internacionalci Aleksandar Mitrović i Marko Grujić.

Jokanovićev Fulam savladao je na "Krejven Kotidžu" ekipu Šefild Junajteda rezultatom 3:0 (2:0) i tako nastavio da krči put ka samo vrhu tabele.

Apsolutni junak utakmice bio je naš Aleksandar Mitrović koji je golovima u 31. i 44. minutu trasirao put ka pobedi, a lako je mogao da kompletira i het-trik za jedno poluvreme ali ga lopta nije poslušala u sudijskoj nadoknadi.

Golove Aleksandra Mitrovića pogledajte OVDE!

U drugom poluvremenu Fulam je dovršio započeti posao, a tačku na trijumf crno-belih stavio je Tom Kerni u 61. minutu susreta.

Fulamu je ovo bio četrnaesti uzastopni meč bez poraza, a jedanaesta pobeda u tih četnaest utakmica. Aleksandar Mitrović nastavio je golgetersku seriju i sada može da se pohvali time da je na poslednje četiri utakmice postigao pet golova!

Pobedu je večeras slavio i Kardif Siti. Drugoplasirani tim na tabeli engleskog Čempionšipa savladao je na svom terenu Barnsli rezultatom 2:1 (1:0).

Marko Grujić se vratio u startnu postavu Kardifa i već u prvom minutu nastavka utakmice postigao prvenac u dresu velškog kluba!

Gol Marka Grujića pogledajte OVDE!

Bivši fudbaler Crvene zvezde primio je loptu na dvadeset metara od gola, vukao je u desnu stranu dok se nije oslobodio pratilaca a onda snažno šutirao i pogodio protivničku mrežu. Nedugo zatim Grujić je napustio teren a Barnsli je odmah smanjo na 2:1. Ispostavilo se da je Grujin prvenac bio vredan tri boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke