Sreda je za Inter, četvrtak za ispit na "Mašincu" - ko je "gol-mašina" koja menja Benzemu i Jovića?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 24.11.2020.
17:33
Izvor: Sportske.net

Neobična priča 21-godišnjeg Huga Dura.

EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Zinedin Zidan neće moći da računa na Karima Benzemu i Luku Jovića u predstojećem meču Lige šampiona protiv Intera u Milanu.

Svakako će to predstavljati veliki udarac za Madriđane, ali i veliku priliku za malo poznatog studenta mašinstva - Huga Dura.

Mladić koji je stigao iz Hetafea ima svega 20 godina i nastupa za drugi tim Reala, Kastilju, krenuo je put Lombardije gde bi mogao i da debituje u dresu "kraljevskog kluba".

Duro je krajem avgusta stigao u Real i odmah zaigrao za Kastilju gde je na četiri nastupa postigao tri gola i tako privukao pažnju Zinedina Zidana.

Malo je falilo da upiše prve minute za "kraljevski klub" protiv Viljareala, ali je prema protokolu vezanom za testiranja koronavirusa zakasnio i nije se našao u protokolu tada.

Usledio je poziv u U21 reprezentaciju Španije za koju je postigao gol, a sada 21-godišnjak ima idealnu priliku da debituje i u dresu Reala.

Baner

Za Milano je krenuo ne samo noseći sportsku opremu, već i knjige budući da kao student mašinstva na Univerzitetu Karlos Treći ima ispit i to već u četvrtak, manje od 24 sata nakon utakmice.

Ne zna se koji je teži, neka mu je sa srećom...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke