Sreća u nesreći, Planić potvrdio dobre vesti!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.11.2017.
15:45
Izvor: Beta

Izgledalo je jezivo na TV snimku, ali srećom lekarski nalazi su mnogo povoljniji za srpskog defanzivca.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler rumunske Steaue Bogdan Planić rekao je danas da je imao mnogo sreće i da u meču protiv Astre nije polomio nogu i dodao da će stepen povrede i koliko će odsustvovati sa terena znati nakon naknadnih pregleda.

"Kao prvo i najbitnije nema preloma. Sutra treba da snimim zglob i utvrdim koji je stepen povrede u pitanju, koliko su oštećeni ligamenti. Imao sam puno sreće. Doktor u bolnici mi je sinoć rekao da nisam ni svestan koliko sam sreće imao, jer u takvim situacijama jedan od 1.000 ne doživi prelom noge", rekao je Planić za agenciju Beta.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Vojvodine povredio se u jučerašnjem prvenstvenom meču protiv Aste nakon sudara sa golmanom svoje ekipe Florinom Nicom.

"Iskreno, ja sam bio siguran da je teža povreda u pitanju, ali hvala Bogu da se ovako završilo. Odgledao sam i snimak posle i zaista nije prijatan... Uglavnom, dobro sam prošao kako je moglo biti", rekao je Planić.

On je dodao da će se tek nakon sutrašnjih pregleda znati okvirno vreme oporavka.

"Ali, ja se nadam da neće biti potrebno više od tri nedelje do mesec dana", rekao je Planić.

Planić za Steauu nastupa od ove sezone i, kako je rekao, prezadovoljan je u novom klubu i veruje da on i njegovi saigrači mogu do titule.

"Prezadovoljan sam stvarno, klub je veoma ozbiljan i dobro organizovan, prošli smo grupnu fazu Lige Evropa, a u prvenstvu malo zaostajemo za Klužom, ali ima još baš dosta da se igra. Na kraju prvenstva se dele bodovi, tako da smo tu. Mislim da imamo najbolju ekipu u ligi i da imamo najveće šanse da osvojimo titulu", rekao je Planić.

Steaua je trenutno druga na tabeli rumunskog šampionata sa 38 bodova, odnosno ima dva boda manje od Kluža koji ima meč manje.

Srpski fudbaler je, na kraju, naveo da se u Rumuniji oseća kao da je u Srbiji.

"Život u Bukureštu je sličan životu u Beogradu, s tim da je malo veći grad, ali je zaista lep i osećam se kao da sam u Srbiji", rekao je Planić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke