Srbin "platio" Ligu šampiona potresom mozga!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.08.2018.
11:18
Izvor: Sportske.net

Teško je reći u kakvom će sećanju ostati gostovanje Dinamu srpskom internacionalcu Miralemu Sulejmaniju. Jang bojs je izborio plasman u Ligu šampiona ali je Sulejmani u vreme slavlja bio u bolnici.

Epa/Thomas Hodel
Epa/Thomas Hodel

Povezane vesti

Turobne scene viđene su na startu drugog poluvremena revanš utakmice plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona između Dinama i Jang bojsa.

Šampion Švajcarske uspeo je da se domogne evropske elite pošto je u Zagrebu slavio sa 2:1 (prvi meč u Bernu 1:1), ali je slavlje ostalo u senci povrede koju je doživeo Miralem Sulejmani.

Povremeni reprezentativac Srbije pao je kao pokošen i ostao bez svesti nakon jednog, naizgled bezazlenog starta Petra Stojanovića. Sulejmani je u padu dobio udarac kopačkom u glavu i zbog toga ostao da leži bez svesti na terenu zagrebačkog "Maksimira".

Dramu koja se odigrala na terenu posle meča je prepričao lekar zagrebačkog Dinama Ivica Smodek koji je prvi utrčao na teren da pomogne srpskom fudbaleru.

"Nisam ni čekao sudiju, već sam bio na terenu čim sam video da je pao. On je disao, ali je minut bio bez svesti. Celo sam mu vreme pratio zenice, a kad je došao svesti, nije znao gde je", kaže Smodek a prenosi sajt "24sata.hr".

Sulejmani je odmah odveden u bolnicu kako bi se utvrdilo da nema unutrašnjeg krvarenja.

Srećom, radi se "samo" o potresu mozga, što je informacija koju su kasno noćas švajcarskim medijima dali iz kluba.

Na prvu je izgledalo jezivo, nadamo se da će se Miralem Sulejmani brzo oporaviti i da će biti u top formi za početak grupne faze Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke