Srbin oduševljen dolaskom Hidinka!

Autor: Lazar Mitrović
petak 18.12.2015.
12:57
Izvor: Sportske.net

Čelsi bi uskoro trebalo da dovede zamenu za Žozea Murinja.

Beta/AP Photo/Peter Dejong
Beta/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Juče je, po drugi put, došlo do rastanka 'Posebnog' i Čelsija, a kako se navodi, 'Plavci' su već pronašli zamenu, pročitajte ovde.

Po drugi put, Roman Abramovič je 'u pomoć' pozvao Gusa Hidinka, koji je i ranije bio na klupi londonskog kluba.

Po informacijama svetskih medija, ovo je već gotova stvar, i holandski stručnjak će u narednom periodu obavljati funkciju menadžera 'Plavaca'. Tu informaciju je potvrdio bivši srpski reprezentativac, i fudbaler Čelsija, Mateja Kežman.

"Ne znam da li je potvrđeno službeno, ali Gas mi je to rakao malopre. Reč je o vrhunskom stručnjaku čoveku koji zna šta radi u svakom trenutku", rekao je Kežman za Index.

Kežman je naveo da je Murinjo 'grešku u koracima' napravio već u letnjem prelaznom roku, i da je opušteno ušao u odbranu titule. Loši rezultati uneli su nervozu, a dalji ishod je svima poznat.

Kežman ima samo reči hvale za svog nekadašnjeg menadžera, Žozea Murinja, ali smatra da situacija takva, da je on morao da napusti 'Stamford Bridž'.

"Rezultati govore kakav je trener Murinjo. Kao čovek ima neviđenu harizmu, ali i on je od krvi i mesa. Verujem da će se brzo oporaviti, i da će uskoro preuzeti neki veliki evropski klub", zaključo je Kežman.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bero
Friday, 18.12.2015
16:12

Kad je kezman dosao i celsi mislio sam da ce biti novi henry,a on lord bendtner

avatar
Marco Popovich
Friday, 18.12.2015
16:11

Murinju verovatno preostaje da preuzme PSZ,u Italiju se nece vracati jer je Juve jak k'o zemlja,a nema nista ni od Spanije......