Srbin nije igrao za Redse, Klop će na njemu zaraditi pet puta više!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 16.02.2020.
10:21
Izvor: Sportske.net

Ovo bi bio odličan posao za sve.

Foto: EPA-EFE/HOLLY ALLISON
Foto: EPA-EFE/HOLLY ALLISON

Povezane vesti

Srpski fudbaler Marko Grujić na leto će najverovatnije napustiti Enfild, a Jirgen Klop neće dopustiti da ode za malo novca.

Iako se Grujić nije naigrao u Liverpulu, odigrao je svega 14 utakmica za Redse, njegova cena će biti čak 30 miliona evra. U prevodu, to je pet puta veća cifra nego što je Liverpul pre četiri godine platio Crvenoj zvezdi.

Podsetimo, Liverpul je januara 2016. završio transfer Marka Grujića iz Crvene zvezde za šest miliona evra, ali je vezista ostao na pozajmici na Marakani do leta.

Ipak, Grujić je uglavnom prolazio samo pripremni period sa Redsima, nije bilo lako prilagoditi se žestokom engleskom ritmu direktno iz Superlige Srbije.

Grujić je najpre išao na kaljenje u Kardif u sezoni 2017/18, a potom i u Hertu, koja je i ove sezone odlučila da produži pozajmicu.

Srbin je u Herti pokazao sav svoj potencijal, izrastao je u jednog od lidera posrnulog nemačkog velikana, pa nije ni čudo što Liverpul neće da ga pusti po sniženoj ceni.

Iako se ranije spekulisalo da Klop ne želi da se odrekne Grujića i da veruje da će imati minutažu u Liverpulu, činjenica je da je konkurencija u veznom redu evropskog šampiona paklena i da bi imao minutažu "na kašičicu".

Baner

Sada ostaje pitanje da li će Herta želeti, i imati novca da otkupi Grujića, ako ne, onda će trka biti veoma zanimljiva. Srbin je na ceni u Nemačkoj, mediji ga odlično poznaju i neretko hvale, a nije isključeno da pokuša da ga dovede i neki engleski tim.

Cena je tu, 30 miliona evra, pa neka se utrkuju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Sunday, 16.02.2020
15:48

Herta te pare nema. U poslednje vreme sedi na klupi za rezerve. Nije se razvio u nekog kvalitetnoh igrača kao što smo svi očekivali. Ne verujem da će neko platiti 30 miliona za njegove usluge. Realno je do 15 miliona.

avatar
RaZZoR (6xx)
Sunday, 16.02.2020
12:55

A znalo se to nisam htio pisat, ne znam gdje bi Grujic igrao realno,Keita grije klupu il Ox naprimjer, Grujic je doveden da bude prodan, kristalno jasno, znalo se da se moze zaradit jer je dobar i mlad igrac al ipak bar sa nije za Liverpul, isto to je Liverpul uradio sa Solankeom, doveli ga za sicu a prodali za 20 tak miliona, tako radi i Juve doduse juve da velike plate slobodnim igracima, Dzan a i Remzija isto ceka.

avatar
_mladen_
Tuesday, 18.02.2020
12:38

Keita je prvotimac ako ga povrede zaobidju. Njega Klop bas voli i uvek kada se vrati pocinje meceve, ali te sitne povrede ga ubijaju. Gruja tesko da je nivo Liverpula koji se sada zahteva, tako da nastavice put u nekoj drugoj ekipi. Mozda za njega najbolje da dodje u Perimer ligu ako moze u nekom timu koji je siguran od ispadanja.

avatar
Делија_момак
Sunday, 16.02.2020
12:35

Дођи у Милан!

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 16.02.2020
11:32

30 milki ? Niko ...

avatar
RaZZoR (6xx)
Monday, 17.02.2020
10:43

A neee nece on u niko vec u Hertu :)