Srbin Marko - Od "promašene investicije" do heroja PL!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 12.02.2018.
11:15
Izvor: Sportske.net

Samo neko ko baš ne razume fudbal može da tvrdi da Marko Arnautović nije klasa od igrača. Za par meseci od otpisanog, stigao do idola navijača...

EPA/FOCKE STRANGMANN
EPA/FOCKE STRANGMANN

Povezane vesti

Pre par meseci Marko Arnautović je proglašavan za promašaj godine u PL. "Eksperti" su se utrkivali ko će ga više kritikovati, a Vest Hemu su se smejali, pošto je platio 25 miliona funti Austrijanca srpskog porekla.

Arnautović nikada nije bio igrač koji može da ostavi probleme van terena, ali dovoditi u pitanje njegovu klasu je suludo.

Počeo je loše, napravio problem isključenjem i suspenzijom, posle se povredio, Bilić ga je eliminisao iz tima.

A onda, potpuni preokret, da ne kažemo prevrtljivost, komentatora u PL.

Od septembra Vest Hem nije pobedio, a da Arnautović nije bio u timu. Naime, sjajni napadač je kod Mojesa dobio ulogu bliže golu, umesto po boku, od tada su "Čekićari" procvetali, Marko je dao sedam golova i zabeležio tri asistencije.

Protiv Votforda je blistao, a nagrađen je ovacijama. Navijači su dobili novog ljubimca, Mojes kaže da ga neće pustiti ni sekundu, da ne sme da se opušta i da je on vodeća snaga tima.

"Čekićari" su posle očajnog starta sada šest bodova iznad zone ispadanja i ako ovako nastave, bez problema će zadržati mesto u sredini tabele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 12.02.2018
13:48

Odlican igrac, steta sto nas savez nije reagovao kad je Marko cekao njih.