Srbin i Hrvat pokrenuli velikana

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.04.2019.
13:21
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaleri Partizana i Zrinjskog doneli su danas prvi trijumf kazahstanskom velikanu koji je sezonu počeo sa -12 bodova.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Petostruki šampion Kazahstana upisao je danas prvu pobedu u novoj sezoni i tako prekinuo katastrofalan niz na startu tamošnje Premijer lige.

Ekipa Aktobea savladala je na svom terenu Atirau sa 2:0 (2:0) golovima igrača koji su u prošlosti nastupali u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Vodeći gol za Aktobe postigao je bivši fudbaler Partizana Milan Radin već u 3. minutu, a u samoj završnici prvog dela igre pogodio je i bivši član Zrinjskog Hrvoje Milićević.

Ekipa Aktobea stigla je tako do prvog trijumfa u novoj sezoni i nakon četiri vezana poraza konačno počela da "otapa minus" izazvan kaznom FS Kazahstana.

Klub koji je uz Irtiš i Astanu pet puta osvajao titulu u Kazahstanu počeo je sezonu sa 12 bodova minusa. Aktobe nakon prvog prvenstvenog trijumfa ostaje na poslednjem mestu na tabeli sa -9 bodova.

Tri pobede bile bi dovoljne da se minus anulira, ali je pitanje koliko će do tada konkurenti odmaći i da li je Aktobe uspeti da izbori opstanak u Premijer ligi Kazahstana.

Pogodak Milana Radina možete pogledati na 2:50 priloženog videa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke