Srbiju večeras napada Beograđanin Danel Sinani!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 10.09.2019.
10:44
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva životna priča momka u kojeg se uzda Luksemburg.

EPA-EFE/Julio Munoz
EPA-EFE/Julio Munoz

Povezane vesti

Luksemburg se večeras u meču sa Srbijom uzda u jednog veoma zanimljivog fudbalera u svojim redovima.

U pitanju je ofanzivni vezista Danel Sinani, momak rođen u Beogradu 1997. godine i trenutno član najboljeg tima Luksemburga Didelanža.

On se sa svojim roditeljima, Gorancima koji su odrasli u Dragašu na Kosmetu, i bratom Davidom preselio u Luksemburg kada je imao pet godina i redovni je član svih reprezentativnih selekcija te zemlje.

Interesantno je da je za njega bio zainteresovan Fudbalski savez tzv. Kosova koji je želeo da ga vidi u reprezentaciji, ali je Sinani to odbio bez razmišljanja.

"Moji roditelji su rođeni i odrasli u kosovskom Dragašu, ali ja sam rođen u Beogradu, kao i moj brat David. Normalno je da me u Albaniji niko ne poznaje, jer nisam Albanac. Znam da misle da jesam, ali ja sa Albanijom nemam ništa. Odrastao sam u Srbiji i Luksemburgu i ne znam albanski. Imao sam 5 godina kada smo se preselili u Luksemburg sa porodicom, tako da sam 16 godina ovde i naravno da sam usko povezan sa ovom državom. Zato i igram za Luksemburg", objasnio je 22-godišnji fudbaler u intervjuu za albanski Telesport.

Meč između Luksemburga i Srbije igra se večeras od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke