Srbija i Italija pričaju o njemu, šta cilja Siniša Mihajlović?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 28.04.2019.
08:59
Izvor: Sportske.net

Kolike su šanse da se vrati u Beograd? Šta će se desiti na kraju šampionata sa Bolonjom i šta cilja srpski trener?

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je juče bio tema dana u Srbiji, ali i Italiji.

Povezivan je sa Crvenom zvezdom koja bi mogla da ostane bez Milojevića, Mihajlović je svojevremeno rekao da mu je želja da trenira Srbiju i Zvezdu, jedno je ostvario, videćemo hoće li se ponovo vratiti u Beograd.

Za sada su šanse male, naime, njegove akcije su porasle nakon što je praktično sa Bolonjom obezbedio opstanak. U 14 mečeva, osvojio je 23 boda, što je, kako kažu na Apeninima, ritam Lige šampiona.

Bolonja je dobila pet mečeva kod kuće u nizu, slavila i protiv Intera u gostima, na Mihinom debiju, pa se ocenjuje da je vlasnik kluba Džo Saputo napravio ključni potez kada je umesto Pipa Inzagija na klupu seo Mihajlović.

Do kraja su četiri utakmice, Felsinei imaju težak raspored, gostuju Milanu i Laciju, dočekuju Parmu i Napoli. Ali, Bolonja je osam bodova iznad crte, trebalo bi Empoli da dobije sve utakmice do kraja, odnosno da napravi čudo kako bi izborio opstanak. Mihajlović traži od svojih igrača da cementiraju opstanak već u narednom kolu protiv Milana u gostima, biće veoma motivisan protiv bivšeg kluba.

Šta je sledeća stanica za Mihajlovića?

Jasno, ima ugovor još godinu dana, ali to ne znači ništa, on čeka ponudu većeg kluba, iako će razgovarati sa Bolonjom. Zvezda se čini kao daleka opcija, priča se da srpski trener u stvari čeka poziv Lacija, ako ode Simone Inzagi. Među navijačima bi to bilo dočekano sa oduševljenjem, ali Lacio ima trenera i za sada nema najava da će otići.

To je možda šansa Zvezde, mada je još rano govoriti o tome, tim pre što se Mihajlović pominje i kada su u pitanju klubovi PL, a već je ranije odbijao ogromne ponude iz Kine.

Nije pitanje novca, već onoga što Zvezda može da mu ponudi kada govorimo o ambicijama, odnosno garancija da će stvoriti tim sposoban da se ponovo bori za ulazak u Ligu šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Sunday, 28.04.2019
16:08

Ne verujem da će Miha u Zvezdu, ali ako ode Miloje, onda bi mi on bio prva želja i dao bi mu koliko god da traži.