Srbi u startnim postavama, može li Mitar da nastavi seriju?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.03.2018.
20:06
Izvor: Sportske.net

Večeras su na programu utakmice 36. kola engleskog Čempionšipa, a srpski internacionalci Aleksandar Mitrović i Marko Grujić nalaze se u startnim postavama svojih ekipa.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ekipe za koje nastupaju srpski internacionalci Aleksandar Mitrović i Marko Grujić nastavljaju žestoku borbu za plasman u Premijer ligu.

Večeras su na programu utakmice 36. kola engleskog Čempionšipa a Mitar i Gruja nalaze se u startnim postavama Fulama i Kardifa.

Fulam večeras dočekuje Šefild Junajted koji zauzima osmo mesto na tabeli, a Aleksandar Mitrović je dobio priliku da igra od prvog minuta.

Srpski reprezentativac koji za tim Slaviše Jokanovića nastupa kao pozajmljen igrač Njukasla pokušaće da nastavi golgetersku seriju i upiše barem jedan gol na četvrtoj uzastopnoj utakmici.

Kardif Siti nakon četiri vezane pobede večeras dočekuje ekipu Barnslija i očekuje se da tim Marka Grujića lako izađe na kraj sa ekipom koja se bori za opstanak.

Bivši fudbaler Crvene zvezde vraća se u tim nakon što je propustio utakmicu sa Bristol Sitijem i ovo će biti sedmi put da Grujić počinje za Kardif od prvog minuta.

Obe utakmice počinju u 20.45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke