Srbi se raspucali, sjajan gol Sulejmanija!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.11.2017.
19:12
Izvor: Sportske.net

Jang Bojs je nastavio pohod ka tituli, a velike zasluge idu i na račun srpskog internaciolanca.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Fudbaleri Jang Bojsa oporavili su se od poraza koji su doživeli od Partizana u Ligi Evrope, koji ih je košta i ispadanja iz daljeg toka takmičenja, kako su slavili u švajcarskoj Super ligi protiv Lugana sa 1:2 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a u drugom su mreže mirovale sve do 83. minuta, kada je na scenu stupio srpski internacionalac Miralem Sulejmani.

Gosti iz Berna su dobili slobodan udarac na oko 30 metara iskosa od gola Lugana, Sulejmani je odlučio da uputi direktan udarac ka golu rivala, uputio je fantastičan šut u dalji ugao i zatresao mrežu domaćina za 0:1.

To je bio njegov šesti gol u Švajcarskoj ove sezone, pogledajte u nastavku kako je to izgledalo.



Samo dva minuta kasnije Šik je povisio na 0:2, da bi u sudijskoj nadoknadi Lugano došao do počasnog gola preko Ruiljea.

Jang Bojs je i dalje prvi na tabeli švajcarskog šampionata, imaju 36 bodova, sedam više od aktuelnog prvaka Bazela. Lugano osmi sa čak 20 bodova manje nakon 16 odigranih kola.

Srpski internacionalci danas su sjajno raspoloženi, pored Sulejmanija u listu strelaca upisali su se Filip Kostić, u pobedu Hamburgera nad Hofenhajmom, kao i Andrija Pavlović i Uroš Matić, koji su bili strelci u pobedi Kopenhagena nad Lingbijem, bivši napadač Čukaričkog postigao je dva pogotka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke