Sraman karton za Balotelija

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 11.02.2018.
12:53
Izvor: Sportske.net

Novi peh za sudije u Francuskoj.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Iako smo od Marija Balotelija navikli da pravi razne incidente, kako na terenu, tako i van njega, ovoga puta je nepravda načinjena prema italijanskom reprezentativcu.

Naime, tokom utakmice između Nice i Dižona, koja je juče okončana pobedom Dižona od 3:2, Baloteli nije uspeo da se upiše u listu strelaca, ali je njegovo ime završilo u tefteru glavnog arbitra tog susreta.

Mnogi bi pretpostavili da je bivši napadač Intera, Milana, Sitija i Liverpula ponovo napravio neku glupost, ali to ovom prilikom nije bio slučaj.

On je naime u 72. minutu susreta gestikulirao navijačima Dižona da se stišaju, nakon što su ga vređali na rasnoj osnovi.

Nakon toga, Baloteli se požalio glavnom arbitru, poznato je da ovo nije prvi slučaj da se momku poreklom iz Gane dešava ovako nešto u Francuskoj, a od sudije Nikole Renvila je dobio žuti karton!

Zaista neverovatan gest glavnog arbitra, pitanje je da li je i saslušao Balotelija ili je rešio da ga, na osnovu njegove reputacije, samo ućutka javnom opomenom.

Povodom ovog kartona, javnosti se putem "Tvitera" obratila i Nica.

"U međuvremenu, Baloteli je dobio žuti karton jer mu je dojadilo da sluša rasističke uvrede od navijača", stoji u objavi kluba sa Azurne obale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Sunday, 11.02.2018
15:03

Ceo zivot napinju ovog Balotelija zbog toga. Rasizam je najveca glupost sto postoji, za svaku rasisticku uvredu bih ja zatvarao stadion na sledecoj u takmici

avatar
Sunday, 11.02.2018
15:02

Toliko o kvalitetu sudija u danasnjem fudbalu... Kad novine prave halabuku od svega, nek sad poteraju pricu kako sudije podrzava rasizam. Treba im nesto da ih razmrda i spusti na zemlju...

avatar
World is.... REAL
Sunday, 11.02.2018
14:47

Ne razumem jedno. Francusku reprezentaciju cini 90% afroamerikanaca a oni vredjaju coveka na rasnoj osnovi? Kako gledaju onda svoju reprezentaciju?

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 11.02.2018
15:10

Afroamerikanci su crnci u Americi. Ti što vrijeđaju su u manjini na ovim stadionima, nije potrebno mnogo ljudi da bi dobacili nešto uvredljivo, tako da pretpostavljam da oni ni ne gledaju na reprezentaciju kao na nekoga ko predstavlja njihovu zemlju.. Zanimljiv je mantalni sklop tih ljudi, mi to ne razumijemo jer na našim prostorima nema crnaca, jedino sportisti, koji su do prije 10 godina bili atrakcija..

avatar
amigo999
Sunday, 11.02.2018
15:27

Ne mozete porediti prave rasiste i navijace. Cilj navijaca - rasista je da se isprovocira i uvredi protivnicki igrac. I u Dizonu ima crnaca...Nije lepo, ali ....