Šraf koji je nedostajao, Rađa Naingolan!

Autor: Nikola Miloradović
subota 01.09.2018.
19:56
Izvor: Sportske.net

Belgijanac na debiju oduševio navijače Intera.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

"Neroazuri" su u prva dva kola osvojili samo jedan bod, da bi u trećem došli do prvog trijumfa.

Slavili su na gostovanju u Bolonji sa 0:3 (0:0).


Prvi su pripretili gosti, igrao se deveti minut kada je Helander pokušao glavom, ali je Handanovič bio na visini zadatka.

Tek u nadoknadi vremena, Inter stvara prvu ozbiljnu priliku, šutirao je sa ivice kaznenog prostora Rađa Naingolan, ali je lopta nakon udarca Belgijanca otišla preko gola.

U nastavku, nakon desetak minuta igre, velika šansa za Keitu Baldea, dobio je odličan pas od Galjardinija, ali je šutirao pored desne stative.

A onda, u 67. minutu, Rađa Naingolan upućuje fantastičan udarac iz kaznenog prostora Bolonje i matira Skorpuskog za 1:0 u korist Intera.

Samo sedam minuta kasnije, Santander je odlično snašao u kaznenom prostoru gostiju i umalo matirao Handanoviča, na svu sreću po slovenačkog golmana lopta je otišla pored leve stative u gol aut.

Sve je bilo jasno na "Renato Dal'Ari" u 82. minutu, kada je Perišić uposlio Kandrevu, a iskusni Italijan matirao Skorupskog za 2:0 u korist ekipe iz Milana.

Samo tri minuta kasnije, Perišić dobija loptu u kaznenom prostoru Bolonje, varkom izbacuje čuvara i potom matira golmana domaće ekipe za konačnih 3:0 i prvu pobedu Intera u novoj sezoni.

Inter: Handanovič, D'Ambrozio (Vrsaljko), De Fraj, Škrinijar, Asamoa, Brozović, Galjardini, Politano, Naingolan (Vesino), Perišić, Keita (Kandreva)

Bolonja: Skorupski, De Majo (Orsolini), Danilo, Helander, Pulgar, Matijelo, Poli (Okvonkvo), Džemaili, Dijks, Santander, Falćineli (Destro)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rasel Krou
Saturday, 01.09.2018
21:20

Mocni Inter je ovom maestralnom partijom protiv odlicne Bolonje definitivno najavio borbu za TOP4. Jos Modric i Vidal i pali se masina.

avatar
INTERnacionalist
Monday, 03.09.2018
10:58

..tako mi je milo sto ste zadrzali nezadovoljnog Modrica i jos mu digli platu x3...
Lako je vama vi ste sa Ikardijem opet favoriti za LŠ ;)

avatar
Rasel Krou
Monday, 03.09.2018
14:31

Nije problem podici platu kada osvojis 3 puta LS i kada si pun kao brod, gdje ima tu se i prosipa. Mali klubovi ne mogu ni 30 miliona za Vidala da plate pa im ga maznu drugi ispred nosa. Kakav Ikardi, taj u klubu kao sto je Real nema mjesta ni na klupi. Mi smo favoriti jer smo osvojili rekordnih 13 puta to takmicenje. Srecno u borbi za cetvrto mjesto, osam susnih godina and still counting... :*

avatar
Oldboy
Saturday, 01.09.2018
21:11

Teško je bilo protiv bunkera, ali mora to povezanije. Keita da nije promašio one dve šanse i ranije bi krenulo razbijanje, ali dobro je i ovako

avatar
Brat Rodrigoo
Saturday, 01.09.2018
20:44

Konacno. Forza Inter!

avatar
Boran83
Saturday, 01.09.2018
20:40

Konacno da malo i inter dobije na samopouzdanju, mada igra i nije bila neka, napadali su ali ko da i nisu jer sve to izgleda traljavo. Najbitnija su tri boda jer da je i ovu inter izgubio bila bi katastrofa.

avatar
No rules
Saturday, 01.09.2018
20:20

Raduje me borbenost i zelja svih igraca danas. Odbrana je top, Vrsaljko cesce da igra. Keita nije imao srece ali vidi se veliki potencijal. Forza!

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 01.09.2018
20:14

Gledao utakmicu, Inter nema igru totalno rasulo izmedju veznog reda i napada rupe od po 30m koje nema ko da pokrije..

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 01.09.2018
23:07

..jesi gledao Parma-Juve..briljirate,izlizani pogotovo!

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 02.09.2018
18:57

Jesam? 3 od 3 pobede sto je retkost za Juve kad je start sezone u pitanju, inace ste bili sampioni do 10og kola posle Juve krece da melje i na kraju zavrsite na -30, zamisli sad kad je Juve krenuo od starta da pobedjuje, osvojice ligu bez izgubljenog meca a Inter ce biti na -40 kako igra

avatar
The_Matrix
Saturday, 01.09.2018
23:12

Sta li si ti to gledao 😂😂😂😂. Koje rupe od 30 metara kada tolika udaljenost danas nije bila izmedju stopera i napadaca bar 75 minuta meca. Interovi stoperi su danas vise bili na polovini Bolonje nego svi igraci bolonje zajedno ma Interovoj polovini. Cim su naceli Bolonjin bunker krenula je kanonada i da je bilo malo vise srece ili koncentracije minimum je moglo da se zavrsi sa 5 golova u mrezi Bolonje

avatar
Capitano
Saturday, 01.09.2018
20:05

Do tog prvog gola lose, a nakon gola sve je postalo lakse. De Ambrozio je neunistiv, ko da je neki rod Spaletiju i mora svaku utakmicu da odigra. Nadam se da ce Galjardini cesce igrati (kao starter), dok mi je za Kandrevu izuzetno drago. Pre bi njega u prvi tim nego Politana. Malo nelogicno da smo igrali bez klasicnog spica (da budem iskren ocekivao sam Lautara). Mislim da nema na svetu defanzivnijeg trenera od Spaletija, Murinjo izmislio napadacki fudbal za njega.

avatar
The_Matrix
Saturday, 01.09.2018
23:13

Sve je ok samo Kandreva pre Politana koji je Interov najbolji igrac u ova 3 meca. Danas je prelomio mec onom fantasticnom asistencijom

avatar
Capitano
Sunday, 02.09.2018
18:02

Nije los Politano, trudi se dosta. Ja sam i ranije pisao da bi pre njega u sredini iza napadaca, a Kandrevu na krilu. Kandreva uz sve mane koje ima je veoma zahvalan igrac, igra i odbranu i napad sto je u modernom fudbalu jako bitno za krilo, isto kao i Perisic na levoj strani.