Spremni za Fantazi PL? Uskačite, polećemo!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.08.2019.
09:52
Izvor: Sportske.net

Priključite se našoj fantazi ligi, od utorka krećemo sa savetima, ima vremena do petka da napravite tim...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Bogu hvala, čekanje je završeno, još nekoliko dana nas deli od početka Premijer lige, a vreme je da se razmišlja o fantazi timu.

Ono što je bitno, biće iznenađenja, kao i tekstova u danima do početka, gde ćemo vas posavetovati, ili bolje rečeno dati neke sugestije kada je tim u pitanju.

Od sutra krećemo sa predstavljanjima igrača, tačnije prvo golmana, a onda i ostalih linija tima, biće vremena do petka kada šampionat otvaraju Liverpul i Norič da sastavite dobar tim.

Takođe, pravićemo i najave za svako kolo, tačnije predloge, kako biste u hodu dovodili nove igrače, odnosno radili transfere i tako prilagođavali ekipu onome što se dešava tokom sezone.

Ako prvi put igrate fantazi, nije teško, registrujte se na stranici https://fantasy.premierleague.com, registrujete se, možete provizorno da odaberete tim, (opcija autopick) i priključite se našoj ligi, sportske.net PL fantazi.

Kod je gkfdnt, ukucate ga, pridružite se, pa ćemo do petka zajedno napraviti tim, možda poslušate neki od naših saveta.

Pravila su jednostavna, dakle birate 15 igrača, 2 golman, po pet defanzivaca i veznjaka, tri napadača. Imate 100 miliona da sastavite tim, cene igrača se menjaju, formaciju možete da odaberete, ostali igrači sa klupe se računaju u bodove, ako neko od vaših startera nije igrao na utakmici.

Birate kapitena i njegovog zamenika, kapiten donosi duple bodove za kolo, možete da menjate kapitena svake nedelje. Zamenik kapitena služi da "uskoči" ako kapiten slučajno ne bude igrao.

Transferi su krajnje jednostavni, dakle, imate pravo na jedan besplatan po kolu, ako želite da promenite više igrača za narednu nedelju, oduzimaju vam se bodovi. Postoji i varijanta da propustite da odradite transfer, pa ćete naredno kolo imati pravo na dva transfera.

Još nešto, ako danas napravite ekipu, odnosno do početka PL, možete da promenite kompletan tim, ovo govorimo jer se prelazni rok završava u četvrtak, pa će možda neki igrači doći, drugi otići iz klubova.

Što se takozvanih žetona ili čipova tiče, postoji wildcard, dva puta u sezoni, jednom u 2019. drugi od 1. januara naredne godine. Ovaj žeton omogućuje da dva puta u sezoni napravite u kolu transfera koliko hoćete, a da ne gubite bodove.

Takozvani Bench boost je još jedna od mogućnosti, jednom godišnje, dakle u jednom kolu, možete da ga koristite, tada se računaju bodovi svih 15 igrača koje imate u timu.

Triple captain kao što mu ime kaže znači da se bodovi kapitena u jednom kolu tokom sezone množe sa tri, umesto "samo" duplo. Jasno ovu opciju koristite kada očekujete da neki vaš igrač obeleži kolo, pa želite da donese maksimalan broj poena.

Sistem bodovanja ćete upoznati, postoje i minus bodovi, za loše stvari, i pozitivni za dobre, zatuim bonus poeni za najbolje igrače na meču, bodovi za golmana i defanzivce ako mreža ostane sačuvana i tako dalje.

Broj igrača nije ograničen, tokom proteklih sezona, sportke.net su imale najveći broj fantazi igrača u Srbiji, pa je ovo prilika da ponovo igramo, kako rekosmo, biće i iznenađenja tokom sezone, pa sve to možemo da propratimo na pravi način.

Dakle još jednom, kod je gkfdnt, priključite se ligi sportske.net PL fantazi, pa se vidimo sutra sa tekstom o golmanima.

Ne propustite

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragojevic Andrija
Monday, 05.08.2019
20:35

koliko bi igra bila bolja da nema kapitena i duplanja.. jer dzabe nekome cijeli tim da je prosjek uvijek kad ja pogodit kapitena ne mogu. a nisam taj da drzim stalno jednoga. bilo bi dbr kad bi imali 1x taj triple kapiten i da nema svako kolo duplanja. :) to je neko moje licno misljenje da je trka oko kapitena ili neko inacenje oko istog dosta lose uticalo na sve igrace fantazija ..

avatar
Wizard08
Monday, 05.08.2019
18:57

Ajde da sastavimo neku ligu nas ovde koji komentarisemo,tj da bačimo prozivke na veci nivo i istakmičimo se kako dolikuje.evo ako bude deset pluseva pravim ligu i stavljam kod.

avatar
_Goran_
Monday, 05.08.2019
21:09

Evo napravio ja, ime lige "Strucnjaci iz komentara" , kod je 5pfqxo. :)

avatar
_Goran_
Wednesday, 07.08.2019
09:47

Obrisao sam ja moju ligu, posto je i covek iznad napravio, nema potrebe za 2 iste lige sa istim ljudima. :)

avatar
CHOsen One
Monday, 05.08.2019
23:57

KDB umjesto Sterlinga pa onda Kane u napad :D

avatar
⭐♦ povratka kralja
Monday, 05.08.2019
17:55

Izabares Salaha, Sterlinga i Robersona ili Arnolda. I oko njih gradis tim. Drugacije ne mozes da budes konkurentan.

avatar
riquelme
Monday, 05.08.2019
19:24

Pa drugacije ni ne mozes. Skoro svaki tim od prosle godine je za 20% jeftiniji nego sada. Za 100 mil. ne moze da se sastavi ekipa da imas 2250 poena, racunajuci poene od prosle godine sa racunatim kapitenom da je dupliran. U ovom slucaju Salah posto je imao najvise bodova.

avatar
DEL PIEROO
Monday, 05.08.2019
17:50

ime timu dajte po niku sa sajta, da vidimo koliko ko znanja i srece ima :D

avatar
Wizard08
Tuesday, 06.08.2019
20:57

napravio sam ligu,kod je vs0buh.ja sam zle bake rodjaci

avatar
Max 20 karaktera
Monday, 05.08.2019
17:30

Pravi igraci koriste ovo kao baksuz. Lepo stavim po 3 igraca iz junajteda,totenhema i celsija. Napred lepo kejn i rasford,u vezi barkli,pogba,eriksen i pozadi vertongen i wan bisaka i arsenal bude u top 4.