Spremni? Izaberite napadače, pa da večeras počnemo!

Autor: Boris Jovanović
petak 09.08.2019.
13:24
Izvor: Sportske.net

Poslednji deo, napadači, vreme je da formirate tim do 20 časova, čekamo vas u ligi, ogroman je broj ljudi, počinje PL Fantazi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Stigli smo i do poslednjeg dela, po mnogima, ovo bi trebalo da bude najlakše, ali ipak detalji odlučuju. Imate pravo na tri napadača, zavisi koliki ste budžet ostavili, ali i ovde treba naći meru, tačnije uz jednu super zvezdu, pronaći fudbalere koji bi mogli da budu stalni izvor poena, odnosno da vrede više od cene.

Najvredniji je Aguero, doneo je više od 200 bodova, ali zanimljivo, nešto jeftiniji Obamejang je imao 205. Recimo, pre bih se odlučio za Gabonca jer, za razliku od Sitija, Arsenal za njega nema zamenu.

Na duže staze, Pep bi mogao da kombinuje Aguera i Žesusa, ako Siti napravi razliku, dok će "Guneri" sve karte baciti na PL. Ne volim, osim u krajnjem slučaju da menjam napadača sa kojim sam počeo sezonu.

Ali, nećete pogrešiti koga kod da uzmete od onih najskupljih.

Oba napadača Vulvsa, Raul Himenez 7.5 i Diogo Žota 6.5 dolaze u obzir kada tražite jeftinije, ja ne bih forsirao Vardija koji košta 9 miliona. Ali kada pogledate recimo pojačanje Sautemptona Če Adamsa koji košta 6 miliona i dao je 22 gola u Čempionšipu, to bi moglo da bude pametno ulaganje, jer će Sejntsi igrati ofanzivno.

Temu Puki iz Noriča je sa 26 golova odveo "Kanarince" u PL, cena je 6.5 svakako ne mnogo, on je neprikosnoven u timu, ali pitanje koliko Norič može u znatno jačoj ligi.

Rizikovao sam sa Delofeuom koji nije napadač, ali je jeftin za broj bodova koje može da donese. Doduše, pitanje je hoće li biti standardan kao prošle godine.

Luka Milivojević trvdi da bi Benteke mogao da bude otkrovenje, košta samo 6 miliona, ali Belgijancu ne verujem.

U svakom slučaju, to su neki predlozi, požurite, čekamo vas, do 20. časova treba da izaberete ekipu, ponovimo još jedno, fantasy.premierleague, liga je sportske.net PL  fantazi, kod je gkfdnt.

Ovde su vam saveti za golmane, defanzivce i veziste.



Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Benz9
Friday, 09.08.2019
21:04

Rasford, Lakazet i Himenez

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 09.08.2019
16:29

Lakazet, Zota, King.

avatar
yboyka525
Friday, 09.08.2019
14:35

Meni je kapiten Kejn, mislim da tu nema greske, nema konkurencije, a pojacali su mu vezni red koji ce da ga hrani asistencijama. Rasford takodje nece imati konkurenciju, dosta prekida ce izvoditi, mislim da je odlican izbor ove godine za tu poziciju. I konacno, ubedjen sam da ce Aler da eksplodira, za 7,5 siguran sam da ce se visestruko isplatiti.

avatar
LPendelj
Friday, 09.08.2019
14:20

http://www.fantasyludnica.rs/2019/08/09/kako-napraviti-fantasy-tim-treci-deo/
Bacite pogled!