Sprema se veliki povratak u Rimu?

Autor: Nikola Miloradović
petak 30.11.2018.
13:45
Izvor: Sportske.net

"Vučica" razmišlja o bitnoj promeni.

EPA-EFE/ANSA/ALESSANDRO DI MEO
EPA-EFE/ANSA/ALESSANDRO DI MEO

Povezane vesti

Roma ne pruža zadovoljavajuće rezultate ove sezone, a kada je u nekom klubu takva situacija, prvi na tapetu je trener.

Tako bi Euzebio Di Frančesko mogao da ostane bez posla, a već se uveliko razmišlja i o njegovim potencijalnim naslednicima.

Čini se da je najveća želja uprave bio Portugalac Paulo Sousa, ali kao što smo preneli, on je nadomak klupe jednog kluba iz Premijer lige, o čemu više možete pročitati OVDE.

Di Frančeskova sudbina mogla bi biti poznata nakon derbija sa Interom ovog vikenda, a u slučaju poraza jasno je šta će se desiti.

Tako bi bivšeg trenera Sasuola mogao da nasledi legendarni napadač "Vučice" iz Rima, bivši trener Fiorentine, Milana i Sevilje, Vinćenco Montela.

On je navodno glavni kandidat u ovom trenutku, ima veće šanse da sedne na klupu Rome od Donadonija i Antonija Kontea, za potonjeg se smatra da je preskup za Romu.

Montela ja već vodio Romu na početku svoje trenerske karijere, kao vršilac dužnosti predvodio je ekipu u 16 utakmica 2011. godine.

Kao igrač je u Romi bio 10 godina (1999-2009), odigrao je osam sezona, dve je proveo na pozajmicama u Fulamu i Sampdoriji, upisao je 192 nastupa za Rimljane u Seriji A, postigao 84 pogotka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke