Sprema mu se otkaz u naredna 24 časa, a Lopetegi potpuno neočekivano reagovao!

Autor: Nikola Miloradović
subota 20.10.2018.
16:57
Izvor: Sportske.net

Real je doživeo treći uzastopni poraz u svim takmičenjima, ali Julen Lopetegi ne gubi nadu i ne brine se za svoj posao.

Epa/Juanjo Martin
Epa/Juanjo Martin

Povezane vesti

Fudbaleri madridskog Reala su poraženi na svom stadionu od Levante, u okviru devetog kola Primere, sa 1:2.

Katastrofalan niz rezultata za "Los Blankose", koji su tako ostali bez pobede i peti meč zaredom, a OVDE pročitajte zašto je ovo najgori Real u 116 godina dugoj istoriji kluba.

Nakon susreta su brojni mediji preneli da je Lopetegi završio sa Realom, "BeIN Sports" je objavio da će Španac dobiti otkaz do kraja dana ili najkasnije sutra.

Ipak, Lopetegi ne haje za pisanje medija, kaže da je motivisaniji nego ikada i da će svu energiju usmeriti u podizanje morala u ekipi nakon još jednog razočarenja u nizu.

"Tužni smo jer nismo osvojili tri boda. Uradili smo sve da dobijemo utakmicu, ali to je fudbal i mi moramo da vratimo ono što nam oduzima. Tim je morao da doživi promene, moramo da promenimo dinamiku kroz postizanje golova i pobeđivanje. Napadali smo puno i dobro.

Motivisaniji sam nego ikada. Poslednja stvar o kojoj razmišljam je da li je moja pozicija ugrožena. Želim samo da što pre podignem ove momke i da nastavim da verujem jer je to jedini način da promenite dinamiku. Moramo da se pripremimo za narednu utakmicu
", izjavio je Lopetegi na konferenciji za novinare nakon poraza od Levantea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Liga BBVA
Saturday, 20.10.2018
19:07

Hahaha, ovaj umislio da je Valverde lično, pa da može opušteno da gubi utakmice i da komentariše kako se vredno pripremaju za narednu utakmicu, bez da razmišlja o svojoj poziciji do kraja sezone. U Realu to neće tako da može. :D

avatar
adidas forever
Saturday, 20.10.2018
18:22

Nekome on smeta i jasno je da neće još dugo. Da je trener Barse bio bi miran bar do kraja sezone, ali Real će morati vrlo brzo da napusti. Jasno je da Real nije 'slučajno' napravio ovakve rezultate, niti njegovom zaslugom, a niti je danas 'tek tako' izgubio od Levantea. Neću komentarisati da su napadači Reala namerno tukli u golmana ili prečku (svakome se dešava da lopta 'neće u gol') ali je Varan svakako namerno propustio loptu kod prvog gola Levantea, baš kao što je i namerno igrao rukom u svom šesnaestercu. Ekspresno će 'izaći iz krize' čim vide leđa Lopetegiju. U svakom slučaju ovakve 'krize' smo mogli više puta da gledamo i u Realu i u Barsi (retko istovremeno), pa čim se srede odnosi na kritičnim relacijama (igrači-trener, uprava-igrači, trener-uprava, ovaj protiv onoga itd.) eto ti njih ponovo u formi. :D

avatar
Saturday, 20.10.2018
17:12

Ovaj lik je po svemu ispasti Budala GODINE,znaci najurili ga iz Spanije sa SP zbog Reala,sad ce isti taj Real da najuri,retko se vidja ovakva budala u svetu fudbala malo je reci.

avatar
Srpska Bosna
Saturday, 20.10.2018
17:11

Letis ti Lopetegi pa da jedno godinu dana preberes po glavi kako si ciganski postupio prema reprezentaciji Spanije i na kraju ni u klubu nista nisi uradio,nekad nije lose drzati se svoje reci.

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 20.10.2018
17:03

Otkaz do kraja dana,pa mi da smo strpljivi bili bi navijaci Liverpula,hocemo rezultate i trofeje svake godine.

avatar
Kolos
Saturday, 20.10.2018
17:36

Hehe, vidim da si dobro upamtio moj komentar sa prethodnog članka :) Imate 3 poraza u toj Primeri, u Premijer Ligi bi se borili za opstanak ovakvom igrom :) Top 4 plafon ove godine.

avatar
Kolos
Sunday, 21.10.2018
11:40
avatar
conecorleoneRM
Saturday, 20.10.2018
23:03

Ti ostavljas komentare na ovom sajtu?