Spisak Zidanovih žrtava - 8/8, pa ovo je zaista zapanjujuće!

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.02.2020.
09:25
Izvor: Sportske.net

Zinedin Zidan zvani "Liga šampiona".

Foto: EPA-EFE/ZIPI
Foto: EPA-EFE/ZIPI

Povezane vesti

Tri sezone je igrao, tri puta osvojio, u prevodu - nije izgubio nijedan dvomeč niti finale, logično.

Zinedin Zidan je od 2016. do 2018. osvojio tri Lige šampiona i na tom putu slavio u devet dvomeča i tri finala, a njegove žrtve su zaista iz samog vrha evropskog fudbala.

U prvoj sezoni, istina, Real je imao lakši put preko Napolija, Volfsburga i tada daleko slabijeg Mančester Sitija. U finalu je posle penala pao Atletiko Madrid.

U drugoj sezoni, Real je imao daleko teži posao, ponovo je naleteo na Napoli, a potom je preko Bajern Minhena i Atletika stigao do finala sa Juventusom koga je pobedio 4:1.

I za kraj, u onoj poslednjoj sezoni u kojoj je u finalu pobedio Liverpul sa 3:1, Real Madrid je redom pobeđivao - PSŽ, Juventus i opet Bajern Minhen.

Dakle, na putu ka tri trofeja u LŠ, Zidan je pobeđivao osam različitih timova, Atletiko, Juventus, Napoli i Bajern po dva puta i Volfsburg, Mančester Siti, PSŽ i Liverpul, a to je najbolji dokaz da se Real Madrid nikada ne otpisuje. Naročito kada je na klupi Zinedin Zidan.

Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RocknRolla
Tuesday, 25.02.2020
15:26

Svaka cast Zidanu ali nema vise Ronalda na svojoj strani koji je vecinu tih utakmica resavao svojim golovima,dosta puta su trebali da ispadnu pa je Ronaldu stupio na scenu. Od svih pojacanja koje su doveli jedino se Mendi pokazao kao pojacanje,svi ostali su podbacili za sad.

avatar
Badr Hari
Tuesday, 25.02.2020
14:52

Ne vidim kako je mogao da izgubi ijedan dvomeč kada su sve te utakmice, bez izuzetka, pokradene Čakirom, Klatenburgom, Rocchijem, Kujpersom, Oliverom, Kassaijem itd., a više od polovine tih mečeva su bile epske krađe do tada nezabeležene u bilo kom sportu, ne samo u fudbalu. Kada se tome doda i namešten žreb by UEFA jasno je na kakvim krađama se gradio mit.

Naravno ni sada nije upitno da li će City biti pokraden, to im sleduje po defaultu, a jedini način da Real ispadne je da City bude dominantan kao Ajaks prošle sezone, pa da sudija makar u poslednjem poluvremenu odustane od krađe i pusti Real 'niz vodu', kao što je to po direktivi uradio Brych u poslednjih 45 minuta dvomeča Real-Ajaks. Da se podsetimo u Amsterdamu je Skomina pokrao Ajaks svih 90 minuta, a u revanšu Felix Brych prvih 45 minuta, ali pošto je razlika u kvalitetu bila prevelika odlučeno je u poluvremenu da Brych u poslednjih 45 minuta ne pokušava da nadmaši i najveća Čakirova dostignuća. :D

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 25.02.2020
13:11

Zna da se u tim nekim vecim mecevima, zatvori, stisne na sredini i to je dobro, ali generalno nema neku svoju igru. Ne zna da napadne, jako tesko mu ekipa stvara sanse. Zeli da vrati Marsela i Bejla u ritam i onda one momke koji su taman usli u neku formu "vrati nazad". Sta god uradio ove sezone, ne bih volio da ostane i naredne.

avatar
Brat Rodrigoo
Tuesday, 25.02.2020
12:38

Nije Napoli dva puta, nego jednom. U prvoj sezoni je izbacio Romu.