Spisak postoji - Sa ovim igračima "Panceri" kreću u odbranu titule?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.03.2018.
11:28
Izvor: Sportske.net

Nakon prijateljskih utakmica sa Španijom i Brazilom nemački mediji pišu o tome koga će selektor Lev sigurno uvrstiti na preliminarni spisak za Mundijal.

Epa/Boris Roessler
Epa/Boris Roessler

Povezane vesti

Tek što je završena reprezentativna pauza u Evropi mediji iz zemalja koje će imati predstavnika na Mundijalu u Rusiji počinju da pišu o onome što će uslediti u maju.

Za manje od dva meseca selektor aktuelnog šampiona sveta Joakim Lev saopštiće javnosti na kojih 30 igrača računa pred Mundijal i kako će izgledati baza iz koje će kasnije oformiti tim za takmičenje na planetarnoj smotri.

Pisali smo analizirajući poziciju našeg nacionalnog tima da je svaki Savez u obavezi da FIFA dostavi preliminarni spisak od 30 igrača i da kasnije sa tog spiska selektori biraju 23 fudbalera za Mundijal.

Nemački "Bild" pozabavio se spiskom Joakima Leva i otkrio koja imena bi sigurno trebalo da se nađu na preliminarnom spisku. Ukoliko ne bude većih iznenađenja ovo bi mogao da bude i konačan spisak "Pancera" za Mundijal.

Golmani: Manuel Nojer (Bajern), Mark-Andre ter Štegen (Barselona), Bernd Leno (Bajer Leverkuzen);

Odbrana: Mats Humels (Bajern), Džerom Boateng (Bajern), Antonio Ridiger (Čelsi), Niklas Zule (Bajern), Matijas Ginter (Menhengladbah), Jozua Kimih (Bajern), Jonas Hektor (Keln), Marvin Platenhardt (Herta);

Nemacka
Foto: Epa/Srđan Suki

Vezni red: Toni Kros (Real Madrid), Sami Kedira (Juventus), Ilkaj Gundogan (Mančester Siti), Emre Džan (Liverpul), Tomas Miler (Bajern), Julian Draksler (Pari Sen Žermen), Mesut Ozil (Arsenal), Leroj Sane (Mančester Siti), Leon Gorecka (Šalke);

Napad: Marko Rojs (Borusija Dortmund), Timo Verner (Lajpcig), Sandro Vagner (Bajern);

Pored navedenih imena na širem spisku mogli bi još da se nađu Kevin Trap (PSŽ), Mario Gomez (Štutgart), Lars Štindl (Menhengladbah), Mario Gece (Borusija Dortmund), Julian Brandt (Bajer Leverkuzen) i Sebastijan Rudi (Bajern).

Nemačka će će u Rusiji braniti titulu osvojenu pre četiri godine u Brazilu, a na startu takmičenja igraće u grupi sa Meksikom, Švedskom i Južnom Korejom.

O tome ko bi od srpskih fudbalera trebalo da ima zagarantovano mesto na Mundijalu u Rusiji pisali smo u sredu i ta vest nalazi se u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Centrih
Thursday, 29.03.2018
18:14

Prilika za Wernera da pokaze klasu i da je ozbiljan spic. Sve linije tima sem napada su prvoklasne

avatar
xman
Thursday, 29.03.2018
17:39

Je li realno da svi igraci igraju u top timovima, brutalan tim zaista

avatar
scofield
Thursday, 29.03.2018
16:43

Nadam se da ce Rojs barem jedno veliko takmicenje igrati za svoju zemlju, znamo da nikad nije imao srece i na euro i na svetsko pre 4god je bio povredjen pa nijee ni igrao.

avatar
Thursday, 29.03.2018
12:10

Do sada viđeno u 1. grupi favorita su Brazil i Španija tj. predviđeni finalisti, u 2. grupi favorita Nemačka i Francuska tj. preostala dva predviđena polufinalista i u 3. grupi favorita preostali predviđeni četvrtfinalisti: Argentina, Portugal i Belgija odnosno Engleska ili Kolumbija, mada nije isključeno da Argentina prođe npr. Španiju, Portugal Francusku ili Belgija Brazil dok mislim da će Nemačka lako u četvrtfinalu i sa Kolumbijom i sa Engleskom. Ostali-više sreće sledeći put.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
12:02

Rojs ili Gece? Premalo krilnih igraca (mozda bolje da ostane Brandt jer nisam bas siguran da Gorecka moze toliko visoko po desnoj strani, ali, ostavio bih Leona), a i bekovi bi mozda mogli da im budu malo bolji no sta je tu je.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
11:56

Mihajlo, taj preliminarni spisak ce ciniti 35 imena, promenjeno je u februaru.

avatar
Blackmamba24
Thursday, 29.03.2018
11:55

Imaju imena dobra, ne kso Brazilci Francuzi Spanci ali imena i ne igraju, nego tim i disciplina, a tu su Nemci najjaci i zato su opet prvi favoriti za titulu.

avatar
SwIsTe_AmAtErI
Thursday, 29.03.2018
11:48

kedira out, Brendt in i to je to.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
16:45

Mozda bolje umesto nekog drugog:-D

avatar
Al(a)din
Thursday, 29.03.2018
11:41

Trebao bi se na spisku naci Ferman ili Ulrajh, kakav Trap, kakav Leno. Rudi takodje mora putovati na SP, kao i Gomez

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 29.03.2018
16:44

Sta fali Lenu?

avatar
Al(a)din
Friday, 30.03.2018
08:57

Pravo je pitanje, sta fali Fermanu i Ulrajhu ???? Leno u dobar deo sezone zna puno da kiksne, dok su ova dvojica konstantno dobri

avatar
Gorila u magli! LFC
Thursday, 29.03.2018
16:56

Slazem se za Gomeza stara je to njuska zna da ga uvali kako niko ne zna.