Spektakularni Kjeza i Bleki razbili Mihinu Bolonju, "mamurni" šampion pao na Sardiniji!

Autor: Milovan Longinov
sreda 29.07.2020.
23:44
Izvor: Sportske.net

Odigrane su i poslednje tri utakmice pretposlednjeg kola Serije A.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

"Mamurni" šampion je izgubio na Sardiniji od Kaljarija rezultatom 2:0, Fiorentina je razbila Mihinu Bolonju - 4:0, dok je Roma u goleadi slavila u Torinu - 2:3.

Da krenemo redom, Juventus je u kombinovanom sastavu "očekivano" podbacio i izgubio u rezultatski nevažnoj utakmici, samo tri dana nakon osvojene titule. Kaljari je slavilo golovima Galjiana u osmom i Simeonea u nadoknadi prvog poluvremena.

Sa ovog meča izdvajamo podatak da je Miralem Pjanić zaradio žuti karton i suspenziju, zbog čega će propustiti idealan način da se oprosti od Italije u poslednjem kolu protiv bivšeg kluba Rome, na Alijanc areni u Torinu.

Takođe, iako se spekulisalo da će odmarati, Kristijano Ronaldo je odigrao ceo meč, a kako nije uspeo da postigne pogodak, jasno je da će Ćiro Imobile nova "Zlatna kopačka" Italije i Evrope.

Imobile je ranije danas pogodio u pobedi Lacija nad Brešom i prestigao Roberta Levandovskog, dok je Ronaldo sada na četiri gola iza napadača Rimljana, kolo pre kraja.

Fiorentina nije imala milosti prema Mihinoj Bolonji, Ljubičasti su slavili sa ubedljivih 4:0, a poslednji i treći pogodak postigao je ponovo Nikola Milenković.

Popularni Bleki postigao je pogodak i u nedelju protiv Rome, a sada je takođe posle prekida, ali i jednog karambola, zakucao loptu pod prečku za 3:0. Prethodno je mladi Kijeza postigao dva pogotka u 48 uz dosta sreće. i 54. minutu, posle sjajno solo prodora.

Sjajni Kijeza je het-trik kompletirao u u samom finišu meča, golom u stilu Tijerija Anrija.

U poslednjoj utakmici, sa najviše golova, Roma je kao gost pobedila Torina rezultatom 3:2.

Bikovi su poveli u 14. minutu golom Berengera, ali je već u 16. Edin Džeko poravnao, da bi u 23. Kris Smoling preokrenuo posle asistencije Karlesa Pereza - 1:2.

Roma je povela sa 3:1 iz penala u 61. minutu golom Diavare, da bi Singo u 66. postavio konačnih 2:3.
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Friday, 31.07.2020
00:16

Hah,da se pobeda racuna dva boda ko sto je i bilo pre koju deceniju,Juventus bi bio svega bod ispred Intera i dva boda ispred Atalante.
U slucaju pobednika na mecu Atalanta-Inter,onda ni bod ne bi bio dovoljan Juventusu kuci protiv Rome da odbrani jos jednu titulu u nizu,radi slabije gol-razlike od oba najbliza konkurenta.
Mada kako se stvari krecu,pre ce biti da ce nam dragi kapitalisti uvesti pravilo da pobednik pre uzima cetiri umesto dva boda za pobedu,hehehe.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 30.07.2020
11:15
avatar
Tiribocchi
Thursday, 30.07.2020
02:17

Sampionat je opet otvoren !!! Ja i dalje tvrdim da inter ima sanse za skudeto ! Ja i dalje tvrdim da inter zasluzuje skudeto !

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 29.07.2020
23:56

Torina:-D Bleki i Kijeza u paketu za Paketu (nadam se da će Komiso) predomisliti i 60-65 miliona.

avatar
juvealexx
Wednesday, 29.07.2020
23:54

Juventus se nastavlja brukati i prosipati "ugled" ,zbilja je nevjerojatno da su uzeli scudetto ove sezone , pokazalo se da Juventus sa dybalom i bez dybale nije ista momčad ,a kad ti u obrani igra rugani onda znaš da će "puštati na sve strane" , nisam optimist da se ovakvom igrom može proći Lyon ali ostaje da se vidi možda nas "pozitivno" iznenade

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 29.07.2020
23:48

a izlizanog nema nigde na ovako bitnom mecu a znao je da daje tap in na nevaznom mecu protiv Sampdorije. :D