Spektakl u Valensiji, DEVET golova i prvi poraz Barse!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 13.05.2018.
22:42
Izvor: Sportske.net

Neverovatan meč u okviru 37. kola, Barsa nije uspela da ostane neporažena protiv rivala koji je jedva opstao u elitnom rangu.

EPA-EFE/Juan Carlos Cardenas
EPA-EFE/Juan Carlos Cardenas

Povezane vesti

Fudbaleri Barselone osvojili su titulu u Španiji za sezonu 2017/18, a na dva koraka su bili od neverovatnog dostignuća.

Naime, oni u 36 kola nisu doživeli nijedan poraz, ali su zato u 37. kolu pali na kolena, savladao ih je Levante rezultatom 5:4 (2:1).


Zaista neverovatan meč viđen je u Valensiji, domaćin je poveo u devetom minutu, strelac je bio Emanuel Boateng.

Nakon pola časa igre, 2:0 za domaćina, Saša Lukić proigrava Boatenga, a ovaj postiže drugi gol na utakmici.

Ipak, vratila se Barsa u 38. minutu, strelac je bio Kutinjo i činilo se da bi Barsa mogla da dođe makar do remija.

Ipak, za samo 11 minuta igre u nastavku, potpuni šok! Najpre je već u prvom minutu drugog dela Bardi povisio na 3:1, da bi tri minuta kasnije Boateng kompletirao svoj het trik, Levante je imao 4:1 protiv šampiona.

Tu se nisu zaustavili, u 56. minutu ponovo puca odbrana Barse, Bardi postiže drugi gol na meču, šampion je bio u nokdaunu, 5:1 za klub iz Valensije, koji je jedva opstao u Primeri ove sezone i do večerašnjeg susreta je imao 10 pobeda.

Nije se Barsa ipak predavala, u 59. minutu Kutinjo postiže svoj drugi gol za 5:2.

Pet minuta kasnije, Kutinjo ponovo pronalazi put do mreže domaćina, 5:2 na stadionu u Valensiji.

Igrao se 71. minut, kada je Barsa dobila penal, a precizno ga je izveo Luis Suarez, činilo se da bi Barsa mogla do boda, možda i do pobede.

To se ipak nije desilo, Levante je uspeo da izdrži do poslednjeg sudijskog zvižduka, te su upisali zasluženu pobedu protiv šampiona, koji nije sebi smeo da dozvoli ovakav poraz.

Nije bilo Mesija i Umtitija, ali to nije opravdanja za pulene Ernesta Valverdea, koji su propustili veliku priliku da ispišu istoriji i ostanu neporaženi u jednoj sezoni španske Primere.

Nakon 36 kola, 27 pobeda i devet remija, šampion je poražen od Levantea, koji je došao do svog 46 boda, upisavši tek 11. pobedu ove sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

84 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Monday, 14.05.2018
09:03

Sve su to dogovori van terena, kladionice odradile svoje, uzete silne stotine miliona, podela na ravne časti, svima lepo. Šta se palite bez veze?

avatar
REALan ortak
Monday, 14.05.2018
02:09

Zdravlje Bože da vam Valverde ostane još koju godinu..

avatar
conecorleoneRM
Monday, 14.05.2018
00:26

Real da se zapita od koje ekipe gubi titulu,sledece godine ozbiljnije od starta i bez opustanja,nije fer da ligu osvaja ekipa kojoj Levante i Selta daju po 5 komada,ajde sto gube u evropi od najboljih ali njima i proseci pune mreze 😑🤔

avatar
Coa Legenda
Monday, 14.05.2018
19:32

Neko jednom mesecno prati fudbal ili....? ;)

avatar
conecorleoneRM
Monday, 14.05.2018
23:02

Ili hm prati vise puta mesecno? 😉

avatar
Los Vikingos
Monday, 14.05.2018
00:09

Valverde je imao srecu ove sezone sto je Real bio jako los u Primeri, inace bi ostao i bez ove titule u ligi i najverovatnije popio otkaz. Barselona je bila zaista losa, ali opet ne toliko kao Real i uspeli su da osvoje ligu. Cestitam naravno. Nadam se da je Real naucio nesto iz ove sezone i da ce u sledecoj da daju sve od sebe da osvoje ligu ponovo a ne na svakih n5-6 godina. Jeste odlicna stvar sto osvajamo ligu sampiona, ali gde je liga? Zar se to ne boduje vise? Prosle sezone su pokazali da mogu da igraju na vise frontova, ove sezone ocajno je izgledalo sve...

avatar
V84
Monday, 14.05.2018
00:25

Real ina extra skockan tim koji je samo trebalo uigrati. Barselona je po meni puna rupa u napadu, sredini kao i u odbrani. Posebno mi ove sezone bode oci trougao s.roberto/semedo - rakitic - pike. Leva krila protivnika imaju prostora za stand sa hot- dogovima a kamo li za prodore i asistencije.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 14.05.2018
00:33

Prosle godine smo imali duzu klupu. Ove sezone niko nije doveden osim Hernandeza i Sebaljosa, koji nisu nista pokazali, a otisli su Danilo, Morata, Rodrigez, Mariano, Pepe... Nadam se da ce ove sezone biti nekoliko pojacanja

avatar
Непобедиви
Monday, 14.05.2018
00:09

Nije bas lako biti Nepobediv tokom cele sezone, zar ne?

avatar
V84
Sunday, 13.05.2018
23:51

Koji transfer blam veceras... 16. na tabeli reseta nepobedive (za koje inace navijam) suarez beskoristan, vezni red beskoristan, odbrana nevidljiva. nadam se da ce artur melo doci pre zime da zameni rakitica jer decko kida defanzivno. inijesta suarez i dembele bez mesija ne postoje na terenu, rakitica ne zelim ni da komentarisem. Svaka cast kutinju, objasnio je pojedincima zasto je bio toliko vredan liverpulu. Inijesta vec ide i vreme mu je, luis suarez nema sta da trazi vise u barseloni, smatram isto za rakitica i pikea. Izbacuje dembelea koji ipak moze da prelomi prilikom neke kontre i ubacuje alkasera cije smo ime videli jedino prilikom izmene kad je ulazio na teren.

avatar
Rulermaster
Monday, 14.05.2018
10:27

Suarez bi trebalo da pocinje sa klupe od sledece sezone, rotacija sa Grizmanom.

avatar
Armani
Sunday, 13.05.2018
23:41

Barsi definitivno treba igrac kao sto je bio Yaya Toure visok,jak a odlican s loptom u vezi! Ljevog beka uzeti momentalno jer alba je smjesan,neko poput alexa sandra bi bio idealan,ne vidim neku krivicu u semedu jedino mu zamjeram sto treba da bude ofanzivniji,puno je falio umttiti i trebaju da ga zadrze pod svaku cjenu,mina mora na posudbu,a vermaelen ima problem s povredama a polako i godinama...rakitica pokrivaju ostali saigraci,osim trke ne vidim kvalitet za barsu,suarez je postao igrac samo za 16 metara,opasne lopte gubi iz kojih idu protunapadi...dembele ima svjetske predispozicije i on ce biti top za godinu-dvije ali mora da bude konkretniji i brze se oslobadja lopte,kutinjo opravdava svaki euro,momak kida u svakom smislu,namjesta,suta zabija kao najbolji napadaci...

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 13.05.2018
23:36

Ono što je Real bez sudija, to je Barca bez Messija. Obična 0 od tima.. Realno

avatar
scofield
Monday, 14.05.2018
01:52

Ma vidis li da je realno da im jedan Levante baci petardu. Brukaaaaa nevidjena. Roma, Levante....

avatar
Stefan Xenon 1989
Monday, 14.05.2018
12:34

Ono sto je Real bez ROnalda je Barsa bez sudije videlo se

avatar
conecorleoneRM
Sunday, 13.05.2018
23:32

Namesti im se da zavrse sezonu bez poraza i udju u istoriju ali oni tunjavci pustili da ih busi levante,kojim sad argumentima da se porede sa realom,dzaba vam titula kad nije bez poraza 😁

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 13.05.2018
23:26

p.s. Nisam komentarisao odbranu jer nemam dovoljno dobre reci da to opisem.Mislio sam da cu tesko videti stopera koji se postavlja losije od Pikea,ali Mina je jedna potpuno nova dimenzija.

avatar
P. S.
Monday, 14.05.2018
20:35

Negde sam ubeđen da ga pošalješ Simeoneu bio bi za mesec dana Maldini za Piquea i obrnuto, smejali bi smo se Godinu i Saviću u Barsi već posle dve utakmice. Liči li ti ovaj sa moje profilne na nekoga ko je ikada gledao fudbalsku utakmicu na TV-u, a kamoli na nekoga ko bi mogao bilo šta da kaže i fudbalskim amaterima kako da igraju, pogotovo odbranu? Ko je u njegovom liku 'prepoznao' trenera taj nije gledao Barsu ove sezone.

avatar
P. S.
Tuesday, 15.05.2018
00:28

Apsolutno se slažem da Mina (i ne samo on) ima problema sa elementarnim stvarima koje ne bi smele da zavise od trenera, ali više nisam siguran u to. Ovaj je apsolutni šampion u izvlačenju onog najgoreg od svakog fudbalera, izuzev Messija. Gledali smo u par utakmica Suareza na levom krilu koji ne ume da primi loptu, još manje da je doda prvom do sebe, od koga se lopte odbijaju u aut kao od drveta itd. Da su to prve utakmice u kojima sam ga video ja bih rekao da su nabavili još jednog pojmaša. Pa je li to realno? Da li je realno da su Gomeš, Dinj i Alkaser ikada igrali fudbal pre dolaska u Barsu? Mina je sirovina sa brojnim problemima od koga možda nešto i može da se napravi, možda baš ništa, odgovor bi mogao da da bar prosečno loš trener kod koga bi ovaj otišao na pozajmicu. Kod Valverdea sigurno ostaje panj. U krajnjem i Dembele je sirovina, doduše sa zavidnom tehnikom baratanja sa loptom, solidnim šutem i brzinom, ali dečko sa Valverdeom nema baš nikakve šanse da ne nazaduje, o napretku nema ni govora. Skoro sam siguran da bi ovaj i čekić upropastio da mu ga daš, a kamoli tim i fudbalera.

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 14.05.2018
23:05

Ne znam,ne sporim ovo sto si pisao za Valverdea,ali Mina ima probleme sa nekim elementarnim stvarima,koje ne bi trebalo da zavise od trenera i ekipe.Svakako mislim da ga treba poslati na pozajmicu negde gde bi igrao,pa kasnije videti sta sa njim.Sigurno i u B timu ima igraca koji mogu da uskoce kada zatreba,a koji nisu nista losiji od Mine.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 13.05.2018
23:26

prosto mi zao ovog silesena kako propada cak i ovom nebitnom mecu ne dobija priliku

avatar
Žarko Petrović
Sunday, 13.05.2018
23:19

Nista novo, videli smo opet da ova ekipa ne moze bez Mesija i da ce moci bez Mesija kad bude i bez Valverdea. Rakitic iz utakmice u utakmicu pokazuje da nije za Barsu. Denisu se treba pruziti veca sansa i Robertu u vezi.Jedino dobro veceras je bilo to sto smo se uverili da Kutinjo moze da bude nosilac igre kada Mesi nije na terenu.

avatar
Maestro Iniesta mquc
Monday, 14.05.2018
00:54

Denis je izmislio fudbal za rakitica

avatar
Rulermaster
Monday, 14.05.2018
10:32

Nije stvar u tome igra li Mesi ili ne. Ovo je cista krivica trenera. Ne zna da motivise igrace u naizgled dobijenim mecevima i mecevima od manje vaznosti. Cist primer utakmica protiv Rome, igrao je i Mesi.

avatar
Gaucho10
Sunday, 13.05.2018
23:01

Kakve je poraze ekipa ovog nivoa dozvlolila u poslednje dve sezone.nPrave cirkus od sebe

avatar
Stefoon
Sunday, 13.05.2018
23:20

Sve je pocelo od onog punjenja od strane Bajerna,pa posle Psg, Juventus,Roma... Nastavice se.

avatar
scofield
Monday, 14.05.2018
01:53

Pa selta 2 puta cini mi se. Kolko ih trpaju nije normalno

avatar
conecorleoneRM
Monday, 14.05.2018
00:19

Selta,Levante,sve petarde u novijoj istoriji

avatar
Misosesic
Sunday, 13.05.2018
22:59

Sta je Barsa bez Mesija,večeras smo dobili odgovor.

avatar
Armani
Sunday, 13.05.2018
23:28

Zaboravio si 0-4 na bernabeu messi usao na 0-3 cini mi se zadnjih 20 min.

avatar
Igorinho
Monday, 14.05.2018
09:55

Jel si spremio pivce i grickalice za 26.Maj? :)

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 13.05.2018
23:33

Ono što je Real bez sudija, to je Barca bez Messija :D

avatar
Shang Tsung
Sunday, 13.05.2018
22:59

Protiv Rome je Valverde stvarno zeznuo stvar,ali ovo dosad u ligi je bilo toliko iznad njihovih realnih mogucnosti.Ima tu kvaliteta(naravno),ali ne da uopste pomislis o sezoni bez poraza i uzmes titulu krajem decembra tako sto ces razbiti Real na Bernabe-u.Uzece 93 boda na kraju sezone,koliko je uzeo Real prosle godine,a realno su za nekih 85-88,prosle godine su uzeli 90,a imali su Nejmara.Razumem da se mnogima ne svidja stil Barselone,ali sto se tice lige ne bi se smeo kritikovati Valverde,jeste skandalozno vodio ekipu u Rimu,ali sto se Primere tice...

avatar
mladenq_
Sunday, 13.05.2018
23:18

Sto se Primere tice jos skandaloznije je vodio ekipu, ali je imao nevidjenu srecu i Messija, plus glavni protivnici imaju jezive sezone u ligi.

avatar
Shang Tsung
Monday, 14.05.2018
09:56

tih 93 boda koliko ce uzeti je dovoljno i prosle godine bilo za ligu.I ja mislim da je igra bila uzas,ali Mesi je izmisljao sve,a Ter Stegen branio.Ja ne navijam za Barselonu,ali bih oterao Valverde-a,onu u Rimu i onako vodjenje tima je nedopustivo.

avatar
Stefoon
Sunday, 13.05.2018
23:21

Sta covek dobro radi? Pa kakvu ekipu Barselona ima?

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 13.05.2018
22:59

Na kraju je super ispalo za Barsu,realan rezultat je bio 5:0, eventualno 5:1.Sva cetiri gola Barse su plod ciste srece (mada delom i znanja Kutinja).Ova dupla kruna samo maskira ogromne probleme u kojima se klub trenutno nalazi.Skola je totalno zapostavljena,trose se milioni i milioni na poluigrace,radi se bez ikakvog plana,uprava je puna kriminalaca koji vodjeni licnim interesima upropastavaju klub iz dana u dan...Veceras Kutinjo odlican,vukao je koliko je mogao,ali nije imao nikakvu podrsku.Ostatak ekipe potpuno beskoristan.Naravno sve se svodi na to da bez Mesija Barsa nije u stanju da organizuje iole kvalitetniju akciju...Sve u svemu nesto je trulo u drzavi Danskoj,ali tu trulez za sada delimicno prikriva prisustvo Mesija,a sta ce biti posle njega bojim se i da pomislim.

avatar
P. S.
Monday, 14.05.2018
03:01

Što je najgore liči mi da je uprava uspela da korumpira sve strukture u i oko kluba koje se na bilo koji način pitaju o poverenju upravi, vanrednim izborima i sličnim stvarima. Nemoguće je da niko od njih ne bi reagovao tokom 4 godine intenzivnog upropašćavanja kluba. Za to vreme je Barsa nabavila ne samo 2 najnesposobnija trenera na planeti već i gomilu pojmaša, čiji broj je sigurno veći od ukupnog broja pojmaša nabavljenih od top 10 klubova u poslednjih 10 godina. Biće vrlo interesantno posmatrati u sledećoj sezoni kako će to izgledati kada većina protivničkih klubova shvati da nije veliki problem dati Barsi 4-5 komada.

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 14.05.2018
15:08

Vrlo verovatno,mislim prilicno je ocigledno da je klub vec ozbiljno upropascen,a i dalje niko ne reaguje na bilo koji nacin (Bar da se govori o eventualnim vanrednim izborima ili necemu slicnom).O bacanju ogromnih para na blago receno prosecne igrace i izboru trenera ne vredi vise ni pricati,a o sledecoj sezoni necu ni da razmisljam,rano mi je da pocnem sad da se stresiram zbog toga :D...

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 14.05.2018
07:17

Biće ono sto ste bili pre 2004 i Mesija,veliki klub ali samo u Španiji.

avatar
MalaSkoljkica
Sunday, 13.05.2018
22:58

Bolje sto smo izgubili. Razlog vise da se najuri Valverde. Unistava nas. Hvala mu za ligu i kup.

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 13.05.2018
23:28

Mnogo je dublji problem,klub je u stanju raspada,a to moze da se spreci jedino promenama na svim pozicijama,od trenera do predsednika.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 14.05.2018
07:20

Vi Katalonci ste bas ne zahvalni u prvoj sezoni čovek osvoji duplu krunu i vama ne valja,a zaboravljas gde ste bili pre samo 10 godina kada ste bili srećni ako dodjete do četvrtfinala ls i ako uzmete po koju titulu.

avatar
Goran Stanojkov
Sunday, 13.05.2018
22:57

Kako je moguce da u Barsu igraju Pike Rakitic Dembele Suarez Alba neznaju najednostavnije da dodaju loptu saigracu na 2 metara ovaj Pike i Suarez vise provociraju Barsine navijace njihovom ponasanjem nego protivika

avatar
Ilidza
Sunday, 13.05.2018
23:27

Sve je moguce kada iza ovih lopova ne stoje sudije!

avatar
conecorleoneRM
Monday, 14.05.2018
00:23

Pa ne mogu u svakom klubu da igraju igraci kao Ramos,Varan,Marselo,Isko,Kros,Modric,Ronaldo,budi zadovoljan i sa tim sto imate.

avatar
P. S.
Sunday, 13.05.2018
22:49

Realno ne bi ni imalo smisla da se ime ovog teletabisa od trenera nađe makar i statistički uz ekipu koja nije imala poraz u celoj sezoni. Za sve što je uradio na uništavanju Barse ipak je malo ona blamaža protiv Rome, iako najveća u ovom veku. Ovu bruku ne bih ni komentarisao, jer su naprosto golovi koje je Barsa primala samo posledica toga kako funkcioniše odbrana Barse. To što ih niko do Levantea nije napunio ne znači da odbrana Barse nije odavno sposobna da primi gomilu golova i to na ovakav način, neprimeren i za timove koji se sele u Segundu.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 14.05.2018
07:22

Još jedan ne zahvalni navijač,jeste kriv za taktiku ali ne igra on nego igrači ,uostalom osvojio je duplu krunu u prvoj sezoni,da ne očekuješ da samo barselona osvaja ls i niko drugi.

avatar
P. S.
Monday, 14.05.2018
16:32

Ma naprotiv, vrlo rado bih mu se zahvalio i njemu i onome ko ga je doveo u ime svih žrtava zverskog uništavanja kluba, ali nažalost ne samo da se ja ništa ne pitam već svi koji se nešto pitaju u vezi toga su očigledno odavno korumpirani. I budi siguran da ćeš imati mnogo veće zasluge za osvajanje titule Svetskog prvaka reprezentacije ... (unesi naziv 15. jula), negoli Valverde za duplu krunu Barse, jer im svakako nećeš smetati niti ćeš ih uništavati.

avatar
fadsasdfads
Sunday, 13.05.2018
22:48

Sramota bi bila da je ovakva smesan ekipa osvojila prvenstvo bez poraza :D

avatar
Badr Hari
Monday, 14.05.2018
15:38

Meni je ovo extra kada pomislim na vas kikijevce. :D Sada vam je u glavama: 'kakvi li smo mi tek panjevi kada nam titulu uzme (i to sa 15 (slovima: petnaest !!!) bodova razlike) ekipa koju Levante lagano napuni sa 5 komada'. Hahaha, neprocenjivo. :D

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 13.05.2018
22:48

Nemojte odmah paljbu,nije im igrao Mesi,isto kao ni protiv Rome,da je igrao te meceve osvojili bi LS i ligu bez poraza,valjda ce igrati bar jedno finale za Argentinu il bar penal da puca.

avatar
Tata Messi
Sunday, 13.05.2018
22:47

Ako Valverde ima imalo respecta prema Barceloni,nek da ostavku odmah sutra.Covjek nas terorise.Kakvi su Pique i Rakitic panjevi.Da stavis dva drveta vise bi smetali igracima Levantea.Da nije Kutinja ubili bi nas.Klop,Gvardiola ili Zidan bi se sa ovim timom lagano prosetali do LS

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 14.05.2018
07:23

Ne zahvalni i razmazeni navijači šta drugo reci za vas.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Tuesday, 15.05.2018
18:38

Ako su tu trofeji,stil igre je ne bitan,ako je tebi barsa defanzivna šta reci za junajted i celsi.

avatar
Tata Messi
Monday, 14.05.2018
15:16

Eto trebam biti zadovoljan covjekom koji mijenja visegodisnju taktiku.Cuj Barselona i defanzivan fudbal.

avatar
Armani
Sunday, 13.05.2018
22:47

Svi osim kutinja, danas nisu vredni spomena...bruka da ti levante do 55. minute utrpa 5 komada.

avatar
Mak-Juventino
Sunday, 13.05.2018
22:46

Ne ste kadarni da bidete bez poraz cela sezona !!!

avatar
Tata Messi
Sunday, 13.05.2018
22:50

Kakav je ovo nemusti jezik?Sta ovo znaci prevedi molim te!

avatar
Stevan Mikša
Monday, 14.05.2018
01:15

Makedonac je. Pokazi postovanje, posto nam je kao gost ovde na srpskom sajtu :)

avatar
Lecter
Sunday, 13.05.2018
22:45

Zasluzeno je pobijedio Levante. Kakva golove prima Barsa bruka. Osim Kutinja svi su odigrali lose. Jos jednom se pokazalo da je to sasvim druga ekipa kad nema Mesija.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 13.05.2018
22:53

Lepo sam ti govorio,ide ogroman pad. Pazi kada odu Mesi,Suarez,Iniesta,Buskets i Pike,jos cela klupa za dz,a promadili sa pojacanjima,doce jos eto Grizman i on,Kutinjo i Dembele ce biti sce sto ce predstavljati Barsu,ni LS za 2-3 sezone.

avatar
Jason
Sunday, 13.05.2018
22:45

Koja sramota da ti Levante da 5 golova...Suarez katastrofa ove sezone.Svaka cast Kutinju i Valverde daj otkaz ako imas obraza.

avatar
Stefoon
Sunday, 13.05.2018
22:45

Kakva bruka,da ti Levante da 5 gola, onaj Mina i Semedo nisu kvalitetni da igraju upravo za Levante. Sramota,Valverde napolje.

avatar
Fischer
Sunday, 13.05.2018
22:49

Cekaj Semedo ti ne valja? Sta ti gledas? Pored jednog Rakitica koji pomera granice fizike u pogledu beskorisnosti ti komentarises Semeda. Nepokretni objekat da stavis bilo gde na teren imao bi veci procenat korisnosti od Rakitica.

avatar
Stefoon
Sunday, 13.05.2018
22:54

Druze necu da se nerviram i da njega komentarisem,sve sam ja video.

avatar
mladenq_
Sunday, 13.05.2018
22:44

Ono kad Valverde zaboravi da nije pravi trener i usudi se da ne zove Messija :D. Hvala mu jos jednom sto je ovako zategao odbranu, ne vidim kako bi neko mogao bolji posao da odradi u tom segmentu:D. U neku ruku mi je i drago sto su izgubili, zamisli da se godinama nakon ovoga prica kako je jedan Valverde vodio ekipu do 'the invincibles' sezone u ligi haha