Spektakl u Teksasu - Hrvati do pobede sa kreča

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.03.2018.
10:16
Izvor: Sportske.net

Fudbalska reprezentacija Hrvatske savladala je selekciju Meksika u prijateljskoj utakmici odigranoj pred gotovo 80.000 navijača na stadionu "AT&T" u Arlingtonu.

Beta/AP Photo/Tony Gutierrez
Beta/AP Photo/Tony Gutierrez

Povezane vesti

"Vatreni" su se noćas iskupili za poraz od Perua (2:0) iako su u duelu sa Meksikom igrali bez šestorice najvažnijih igrača.

Selektor Zlatko Dalić dao je voljno Subašiću, Modriću, Mandžukiću, Brozoviću, Perišiću i Kaliniću pred duel sa Meksikom ali je Hrvatska u kombinovanom sastavu uspela da slavi rezultatom 1:0 (0:0) u spektakularnoj atmosferi na stadionu "AT&T" u Arlingtonu.

Nešto manje od 80.000 ljubitelja fudbala okupilo se na stadionu Dalas Kaubojsa kako bi ispratilo duel reprezentacija koje su se na prethodnom Svetskom prvenstvu sastale u grupnoj fazi takmičenja.

Noćašnja utakmica obilovala je šansama ali je pitanje pobednika rešeno golom iz penala koji je u 62. minutu postigao Ivan Rakitić.

Senku na noćašnji meč bacaju povrede koje su trojica reprezentativaca Meksika doživeli tokom utakmice.

Meksiko će na Mundijalu u Rusiji igrati u grupi sa Nemačkom, Švedskom i Južnom Korejom, dok će rivali reprezentacije Hrvatske biti Nigerija, Argentina i Island.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 28.03.2018
11:38

Hrvati su stvarno jaki. Da imaju nekog vrhunskog trenera bili bi za mene jedni od favorita.