Spektakl u Madridu! Četiri gola, dva preokreta, VAR - borba za LŠ se nastavlja!

Autor: Milovan Longinov
subota 07.03.2020.
18:04
Izvor: Sportske.net

Teško da može bolje i luđe od ovog što smo videli danas, naročito u prvih 45 minuta, kada se dogodilo bukvalno sve.

Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida i Sevilje remizirali su rezultatom 2:2 (2:2) u 27. kolu La Lige.

Danas smo videli baš sve - golove, preokrete, VAR, ali nismo dobili pobednika.

Prvo poluvreme na Vanda Metropolitano verovatno je jedno od najluđih u La Ligi poslednjih godina. Videli smo četiri gola, dva preokreta, dva penala, VAR i oštre reakcije na sve strane.

Sevilja je prva uspela da dođe do pogotka, u 19. minutu je Džordan posle divne akcije proigrao Luka de Jonga koji matira Oblaka za 0:1.

Deset minuta kasnije, usledio je prvi višeminutni haos posle kornera Atletiko Madrida. Domaći su tražili penal zbog navodnog igranja rukom, javila se VAR soba i glavni sudija je prekinuo meč i dosudio najstrožu kaznu u korist Atletika. To je iznerviralo goste iz Andaluzije, a trener Lopetegi nije mogao sakrije emocije pa ja zaradio žuti karton.

baner

Odgovornost je preuzeo Alvaro Morata koji je bio precizan za 1:1, a ovo je neka vrsta njegove osvete Lopetegiju, koji ga nije pozvao na SP 2018.

Atletiko je posle samo četiri minuta uspeo da dođe do potpunog preokreta, Koke je kao na tacni proigrao Žoaa Feliksa koji šutira, lopta kači njegovog čuvara i vara Vaclika - 2:1. 

Tu nije bio kraj uzbuđenjima u prvom delu, pošto je Tripije nespretnom reakcijom potkačio Okamposa, a sudija posle asistencije VARa pokazao na novi penal. NA drugoj strani je siguran izvođač bio upravo Okampos za 2:2.

Drugo poluvreme nije bilo ni blizu uzbudljivo kao prvo, izostali su golovi, ali i prave šanse. Najopasniji je bio Janik Karasko koji je u 54. minutu zamenio Ermosa, ali nije uspeo da iskoristi ni jednu od svoje dve prilike.

Simeone je pokušao novim izmenama, ušli su i Dijego Košta i Vitolo, na drugoj strani En Nesiri, Gomez i Vaskez, ali to je bilo sve.

Sevilja više slavi ovaj bod pošto je sačuvala dva boda u odnosu na Atletiko Madrid u direktnoj borbi za Ligu šampiona. Sevilja je  treća sa 47, Atletiko i Hetafe imaju po 45, s tim što drugi imaju i meč manje.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 07.03.2020
19:09

Čini se da Atletiko podiže formu kako sezona odmiče iako teško pobeđuju. Mnogo bolje izgleda igra iz prethodnih par utakmica u ondosu na ono pre toga. Sad na Enfild po plasman u četvrtfinale LŠ!

avatar
Saturday, 07.03.2020
19:08

Ali Savić, kakva je to rupčaga...