Spektakl na Enfildu, Englez u Ligi šampiona nakon šest i po godina! (SASTAVI)

Autor: Ivan Cvetković
utorak 18.09.2018.
20:32
Izvor: Sportske.net

Na klupama oba tima "nemačka škola".

Beta/Adam Davy/PA via AP
Beta/Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Pored meča u Beogradu između Crvene zvezde i Napolija, spektakl nas očekuje i u Liverpulu!

Domaćin će dočekati Pari Sen Žermen u prvom kolu grupe C Lige šampiona, a oba tima dočekuju meč u odličnom raspoloženju.

"Redsi" imaju maksimalnih 15 bodova iz prvih pet mečeva u Premijer ligi i jedini su uz Čelsi na vrhu tabele. Dodatno samopouzdanje dolio im je i trijumf nad Totenhemom proteklog vikenda.

Najveće iznenađenje jeste Danijel Staridž koji će prvi put nakon šest i po godina startovati u jednom meču u Ligi šampiona.

 
  Ni sa druge strane nije naročito drugačije, Parižani takođe imaju pet pobeda iz isto toliko mečeva i već beže najbližim pratiocima pet bodova. Prošlog petka su "razbili" Sent Etjen sa 4:0 i pokazali ko će se najviše pitati za titulu u Ligi 1.

Tomas Tuhel je rešio da napravi mali eksperiment, te će na poziciji zadnjeg veznog biti Markinjos koji je uvežbavan za to čitave nedelje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 18.09.2018
23:01

Bas mi je milo da je PSG na kraju izgubio. Liverpul je bio bolja ekipa i zasluzili su ! Ovi golovi PSG-a su sirotinja, golovi su im bili mnogo glupi,ocekivao sam vise od njih. Bas su nekako odigrali za jednu veliku 0 danas. Sto je najbitnije obezbedili Zvezdi da bude ispred njih :)

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 18.09.2018
21:46

A gde je Bufon u derbiju? Kakve greske.Tuhela. suplja leva strana u odbrani , jos Markinjos na dmf umesto da.hara sa silvom u odbrani