Spektakl na "Bernabeu", DEVET golova, Kristijano kao Salah i Ikardi!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 18.03.2018.
22:37
Izvor: Sportske.net

Madriđani su slavili na svom stadionu protiv jednog od najprijatnijih iznenađenja u Primeri ove sezone.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

U okviru 29. kola španske Primere, madridski Real je pred svojim navijačima savladao Đironu sa 6:3 (1:1).

Sjajan meč smo videli u Madridu, a Real je već u prvih 10 minuta imao dve dobre prilike.

Najpre je Kristijano Ronaldo pripretio iz slobodnog udarca u petom minutu, ali je golman gostiju uspeo da ukroti njegov udarac, koji je išao pod prečku.

Samo dva minuta kasnije, Lukas Vaskez je izbio sam pred Bonoa, ali je golman katalonskog sastava uspeo da sačuva mrežu.

Igrao se 11. minut, kada su Madriđani došli do gola, Kros je ubacio prizemnu loptu sa leve strane, a na pravom mestu našao se Kristijano Ronaldo, koji levom nogom trese mrežu Đirone za 1:0.

Gosti ipak dolaze do izjednačenja, nekih 20ak minuta kasnije, nakon centaršuta Granelja iz slobodnog udarca sa leve strane, Stuani je odlično skočio i savladao Navasa za 1:1.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda je nakon samo dva minuta igre u nastavku Benzema odlično proigrao Ronalda, koji snažno šutira i od prečke smešta loptu u mrežu rivala za novo vođstvo Madriđana.

Igrao se 59. minut, kada je Ronaldo nesebično ostavio loptu Lukasu Vaskezu u kaznenom prostoru Đirone, a Španac nije imao težak zadatak da savlada Bonoa za 3:1 u korist "Los Blankosa".

Samo pet minuta kasnije, Real dolazi i do četvrtog gola, Benzema je imao idealnu priliku da postigne gol, ali je Bono uspeo da odbrani njegov udarac, međutim, na nesreću golmana Đirone, na odbitak naleće Ronaldo, koji lako dolazi do het trika.

Đirona se nije predavala, Stuani postiže svoj drugi gol samo tri minuta kasnije, nakon centaršuta Garsije sa leve strane.

Sve sumnje je u 86. minutu otklonio Geret Bejl, koji je izbio sam pred golmana gostiju, nakon pasa Luke Modrića, pa mu nije bilo teško da se upiše u listu strelaca.

Đirona je uspela da dođe i do trećeg gola, strelac je bio Huanpe u 88. minutu susreta, ali je bilo suviše kasno da bi se Katalonci nadali bodu u Madridu.

Konačan rezultat postavio je Kristijano Ronaldo svojim četvrtim golom na susretu, u prvom minutu sudijske nadoknade. Bio je to njegov 22. gol ove sezone u Primeri, sa tim učinkom je preskočio Luisa Suareza na drugom mestu liste strelaca i samo tri gola mu nedostaju da sustigne Lionela Mesija.

Real se vratio na treće mesto na tabeli, nakon 29 odigranih rundi imaju 60 bodova, čak 15 manje od vodeće Barselone i četiri od Atletika, ali i sa samo jednim bodom više od četvrtoplasirane Valensije.

Đirona sedma, sa 43 osvojena boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak