Sparsi završavaju veliki posao

Autor: Nikola Miloradović
subota 07.10.2017.
11:20
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi britanski "Telegraf", jedan od najboljih igrača nalazi se pred potpisivanjem novog ugovora.

EPA/SEAN DEMPSEY
EPA/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Maurisio Poketino je napravio sjajan posao sa Totenhem Sparsima. Argentinac je sastavio odličnu ekipu, umeo je da prepozna talenat u nekim igračima koji su bili ispod svih radara, ma su sada u njegovoj ekipi među glavnim igračima i Hari Kejn, koji je bio otpisivan od svih prethodnih trenera, kao i mladi Dele Ali, koji je u severni London stigao iz MK Donsa.

Obojica su sada standardni i u reprezentaciji Engleske, Dele Ali je smatran i za jednog od najtaletnovanijih igrača na svetu, dok Kejn definitivno izrasta u jednog od najboljih svetskih napadača.

Što se tiče Alija, nije tajna da je za njegove usluge interesovanje pokazivao i madridski Real, pa će Totenhem na sve načine pokušavati da ga zadrži u svojim redovima.

Sparsi žele da potpišu novi ugovor sa Alijem što pre, kako sam fudbaler trenutno nema agenta, a poznato je da su mu se ponudili najveći svetski fudbalski agenti, kao što su i Mino Rajola i Žorž Mendeš.

"Pevci" žele da vežu Alija dok ne odabere čoveka koji će se starati o njegovoj karijeri, pa su tako spremni da mu ponude 80 hiljada funti nedeljno, ali i da mu dodaju još jednu godinu na ugovor, na aktuelni šestogodišnji.

Jasno je da bi Ali u nekom drugom klubu mogao da zarađuje više i nijedan agent mu ne bi savetovao da potpiše ovakav ugovor, ali Sparsi veruju da će potpisati, kako su spremni da mu usled dobrih partija ne tako daleko u budućnosti ponude novu povišicu.

Ukoliko prihvati ove uslove, ostaće kratak za 20 hiljada funti nedeljno, u odnosu na Kristijana Eriksena i Harija Kejna, koji zarađuju okruglo 100 hiljada funti nedeljno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 07.10.2017
14:40

Kakve smesne plate u Totenhemu 80k nedeljno? Pa u drugom timu on, Kejn, Eriksen, Aldervejd bi imali 150k najmanje. Nije lud da potpise ovo.

avatar
Los Vikingos
Saturday, 07.10.2017
11:39

Voleo bih kad bi Real doveo Kejna jer je jedan od najboljih napadaca a i mlad je. Ali pitanje je da li on vidi sebe van Engleske i kako bi se uklopio u Spaniji s'obzirom da svi Englezi igraju u Engleskoj.