Špansko slavlje u Parizu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.03.2017.
22:55
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Španije savladala je večeras u prijateljskoj utakmici domaću selekciju Francuske na ''Sen Deniju'' u Parizu.

EPA/YOAN VALAT
EPA/YOAN VALAT

Povezane vesti

Španci su večerašnji meč dobili sa 2:0, a oba gola postignuta su u drugom poluvremenu.

Na vodeći gol čekalo se 68 minuta, a onda je usledila greška Bakajoka pred svojim kaznenim prostorom, Deulofeu je osvojio loptu, ušao u šesnaesterac,  gde ga je oborio Koščelni i za sudiju Feliksa Cvajera nije bilo dileme  - jedanaesterac za Španiju.

Sa bele tačke šutirao je David Silva koji je poslao Lorisa u jednu, a loptu u drugu stranu - 0:1.

Sve dileme oko pobednika rešene su devet minuta kasnije. Posle centaršuta Albe sa leve strane, Deulofeu je savladao Lorisa za 0:2, ali je pomoćni sudija signalizirao ofsajd poziciju.

Ipak, glavni arbitar Feliks Cvajer (koji je delio pravdu i u utakmici između Gruzije i Srbije), sačekao je da se video snimkom utvrdi ispravnost ove odluke, posle čega je ipak priznao gol i slavlje Španaca moglo je da počne.

U poslednjim sekundama meča, Bakajoko je imao priliku da ublaži poraz svog tima, ali je nije iskoristio, ostalo je 2:0 za ''Furiju''.

Francuska: Loris, Žale, Koščelni, Umtiti, Kurzava, Toliso, Kante, Rabio, Mbape, Gameiro, Grizman.

Igrali su još: Dembele, Žiru, Lemar, Bakajoko.

Španja: De Hea, Karvahal, Ramos, Pike, Alba, Koke, Buskets, Inijesta, Pedro, Isko, Morata.

Igrali su još: Aspas, Deulofeu, Naćo, Erera, Tijago Alkantara, Silva.

--
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Wednesday, 29.03.2017
02:50

Trenutno jedino španska reprezentacija igra fudbal onako kako je igrala Barsa dok je Enrique nije uništio. Za takav način igre su potrebni dobri, solidni i vrhunski fudbaleri, što su i dokazali ovih 18 igrača koji su bili na terenu, ali nema mesta za panjeve kakve je Enrique nalagerovao, pogotovo ove sezone. Ako Španci nastave na ovaj način, u smislu da znaju šta hoće, ko šta igra i zašto, da se ovako kreću po terenu, da su dovoljno agresivni i da žele pobedu u svakoj utakmici, ponovo mogu biti ozbiljni kandidati za najviši plasman na SP.

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 29.03.2017
00:45

Dobro bi bilo da se tehnologija uvede bar kod spornih tih ofsajda jer obicno tu sudije i najvise grese. Ali ima tu i nekih problema koji bi mogli nastati jer ako pomocni sudija podigne zastavicu glavni ce svirati ofsajd a mozda igrac nece biti u ofsajdu kako ce nastaviti akciju kad se vidi da nije bio u ofsajdu,tehnologija ce pomoci kod pogodaka da se vidi jeli iz ofsajda ili ne ali ce idalje ostati problem kod akcija koje ce biti prekinute radi ofsajda. To su ti pasovi u prostor gdje liniske sudije moraju reagovat i procjeniti jeli ili nije ofsajd. U svakom slucaju tehnologija je potrebna bilo bi vise posteno to koriste i u NBA ligi pregledaju snimke kod spornih situacija.

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 29.03.2017
00:09

David ubija, cetvrti najbolji strelac Spanije svih vremena. Tores je treci a bezii mu samoo 8 golova...

avatar
BarsaSaMarsa10
Tuesday, 28.03.2017
23:12

Alba mora da igra !!!

avatar
adis adis
Tuesday, 28.03.2017
23:07

Evo veceras pravi dokaz sta je tehnologija,utakmicu bi mozda dobila Francuska jer prvi gol koji su postigli sudije priznaju i utakmica bi otisla u dr smjeru a tehnologija ispravi gresku i stvari odose u pravom smjerunDr gol Spanije sudije ponistavaju al tehnologija priznaje i opet u pravom smjerunLjudi ovo trebaju uvesti sto prije koliko god ono sto neki kazu ubilo draz,evo kakvu je ubilo draz vcr pobjedi Spanije nikakvu vec ih i spasilo,oni su pobjedili nista im ne umanjuje draz sto je tehnologija ispravno odlucila,ono jest malo zeznuto sto se ne smijes radovat dok malo ne sacekas al brzo to idenSto prije se ovo uvede manje ce se pricat o kradjama i namjestanju,al pitanje dal to odgovara FIFI UEFI

avatar
djomla1990CFC
Tuesday, 28.03.2017
23:06

Svaka cast spancima,zasluzeno.Iako se radi o prijateljskoj tekmi,htio bih nesto da prokomentarisem,tj jednog igraca.BAKAJOKO..Ja ne znam gdje je taj covjek dosao,ili na izlet,ili trening,ne znam.Malte ne svako dodavanje pogrijesio,direktni krivac kod gola,dodao Spancima loptu za jos dve-tri kontre..A kako su ga igraci Spanije obilazili,to ne trebam pominjati..Covjek stoji na sredini,gleda sta se desava oko njega,ma ni da mrdne.Jeste prijateljska tekma,ali ono sto je uradio vcrs,stvarno zasluzuje da ga trener pozove barem 10 narednih tekmi,a msm i da nece.Cist bezobrazluk.Inace,ova video tehnologija mi se svidja,da pomogne barem kod golova,da se utvrdi da li je neregularan ili ne.Ne oduzima vise od 15-20 sekundi vremena,a mnogo znaci.Mnogi neregularni golovi su odlucili velike tekme,sampione,osvajace liga itd..Red je da se i tome stane u kraj..

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 29.03.2017
00:07

Recee jedan ovde da je sad Bakajoko bolji od onog starog pravog Turea...

avatar
tony zahirovic1234
Wednesday, 29.03.2017
18:56

Slazem se, jedan je Turee...

avatar
djomla1990CFC
Wednesday, 29.03.2017
11:50

Mozda nekog Jaje Turea sa jednom nogom.Pa ovaj Bakajoko nije bolji od Turea iz najgorih dana,a kamoli iz najboljih..