Španska pobuna protiv Zidana!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 10.01.2018.
10:50
Izvor: Sportske.net

Sastanak istine u svlačionici pretvorio se u pobunu. Evo šta se desilo u Realu!

EPA/Toni Albir
EPA/Toni Albir

Povezane vesti

Zinedin Zidan trenutno proživljava najteže dane kao trener Reala. Njegova vladavina obeležena je trofejima, osvojio je dve Lige šampiona i titulu, ali u Merengesima vrediš koliko i tvoje poslednje predstave.

Očajne igre ove sezone ostavile su Real bez nade u odbranu titule, u osmini finala Lige šampiona ih čeka PSŽ, eliminacija od Francuza bi sigurno koštala Zidana posla, možda ne odmah, ali na kraju sezone svakako.

Njega to ne plaši, već je rekao da ne očekuje da će ostati na klupi 10 godina.

Ipak, ono što je gore od rezultata je situacija u ekipi, odnosno klanovi u svlačionici po čemu je Real poznat, kada im ne ide.

Zbog toga je trener organizovao 45-minutni sastanak na kome je svako imao pravo da kaže šta mu smeta.

Kako piše "AS" bilo je dosta disonantnih tonova, a pobunili su se mlađi igrači. Oni su zamerili treneru da ima dvostruke standarde i da ne igraju oni koji najviše pokazuju na treningu.

Aluzija je jasna, otvorene su stare rane, španski nukleus ekipe, Isko, Asensio, Sebajos, Lukas Vaskez i lider tima Ramos veruju da je došlo vreme za promene, to se pre svega odnosi na Benzemu.

Takođe, igračima smeta Ronaldova egoističnost, ali Portugalac je odbio te optužbe, uz konstataciju da vezni red ne radi dovoljno.

Zidan je rekao navodno igračima da ovo nije priča radi priče, da su alarmi upaljeni, da će uslediti promene u ekipi, ali nije precizirao šta to znači. Sastanku nije prisustvovao Florentino Perez, on je konsultovao Francuza koji je još jednom ponovio da mu pojačanja nisu potrebna.

Čak ni Kepa, golman za koga bi trebalo da plate klauzulu nije po ukusu Zidana, tačnije on smatra da treba sačekati leto i da je Navas sasvim dobro rešenje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xenon 1989
Wednesday, 10.01.2018
14:53

Svašta, Zidan organizuje sastanak sa igračima umesto da Perez organizuje sastanak sa sudijama. :D

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 10.01.2018
16:44

Svaka ti je kao u Njegosa !

avatar
Offside
Wednesday, 10.01.2018
14:26

Volim Ramosa ali on ima najmanje prava da se busa!Pa Real je ove godine primio barem po gol od svake ekipe protiv koje je igrao.Nije ni sredina sjajna ali napad je najmanje kriv.Ako im nestvore sansu kako da daju golove?Isko igra presebicno,Benzema je odsecen,Ronaldo mora da proba iz nemoguceg zato i masi,Modric ne moze sam sve,Kros posustaje,Asensio je ocigledno mnogo uzleteo iako je zver a to nije dobro,Vaskez o njemu i necu potpuno nebitan lik.Sve u svemu Spanci nemaju prava da dizu buku jer su ili oni krivi za mnogo stvari ili su potpuno nebitni,a Ronaldova egoisticnost nikome nije smetala godinama a odjednom smeta svima.

avatar
xenon 1989
Wednesday, 10.01.2018
14:17

Potpuno je u pravu izlizani, da ga gađaju loptama u peterac k'o što su ga gađali on bi davao isto golova kol'ko je i davao. :D

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 10.01.2018
16:46

Najace mi je kada Realu ide Ronaldo preuzima zasluge a kada ne ide zrtveni jarci su Isko,Benzema i Kros...

avatar
Plava Horda
Wednesday, 10.01.2018
13:30

Jedva cekam da krene pljuvacina po Zidanu od strane najgorih i najrazmazenijh klinaca na ovom sajtu. Neki ga vec i uveliko pljuju, samo cekam da poprimi daleko vece razmere. Bezi Zizu odatle kad ne umeju da te cene ni ko coveka, ni ko nekada vrhunskog igraca a ni sad kao trenera. Zasluzujes mnogo bolji klub i bolje ljude.

avatar
Don Andres
Wednesday, 10.01.2018
13:04

Ovaj zidan kao da daje pare iz svog dzepa koliko je navalio da mu ne trebaju pojacanja (:

avatar
Breaking Bad
Wednesday, 10.01.2018
13:21

Obuzeo ga Vengerizam.

avatar
Misosesic
Wednesday, 10.01.2018
14:42

Pojačanje treba u vidu novog špica i krila,ali to je posao za leto.

avatar
halamadrid92
Wednesday, 10.01.2018
12:47

Svaka vam čast, izgleda i vi bili na tom sastanku i znate sve sta su provali, bravo za vas!

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 10.01.2018
12:41

Problemi Reala? Trener nije verovao u Moratu i Hamesa koji su mu uz sudije izvukli titulu u primeri...Nema hrabrosti da zameni Ronalda kada coveku ocigledno ne ide...Ne radi u interesu kluba posto kaze da mu ne trebaju pojacanja kako se postojeci igraci ne bi unervozili zbog konkurencije...Rezultati su na prvom mestu a ti vidi sta ces..

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 10.01.2018
16:49

Realno sve si upravu. Preterao je sa forsiranjem Hakimija i jos nekih klinaca.

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 10.01.2018
18:17

Mislim da ih na leto cekaju ozbiljne promene al ako Zilo ovako nastavi stavice i LS pod znakom pitanja za sledecu sezonu...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 10.01.2018
12:33

ove sezone je problem klupa...real je prodao igrace koji su bili na klupi a to su bili sve iskusni igraci kao sto su pepe i hames...hames je uvek znao da preokrene los rezultat kad udje sa klupe imao je sjajne asistencije...ove godine takvog igraca nema zidan ocigledno ne voli sebaljosa a takodje ne vrsi ni rotacije kao prosle sezone vec igra uvek isti tim

avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 10.01.2018
12:15

Ronaldo,Modric,Marselo,Benzema,Bejl,Ramos svi ulaze u ozbiljnije godine sto se fudbala tice,a neki su vec i usli,nije ni realno za ocekivati da Marselo trci kao da mu je 22,Bejl je stalno povredjen,a Ronaldo mnogo vise promasuje,plus mu igraci mnogo manje sansi naprave i logicno da nemaju rezultate. Mrzi me traziti,ali evo otprilike,Ronaldu je pre 2 godine napravljeno 200 sansi od kojih je realizovao 50,a ove godine nije 30 napravljeno i logicno da je i to jedan od problema,mada da je bar Benzema koristio svoje sanse to bi opet bilo ok,ali posto nije ni on,ne moze tu biti nekih rezultata,jos sada Real prima vise golova,pa gde ces ti ocekivati ako primis 2,da ce Modric dati 3 kao veznjak? Ne moze to tako. Neverujem u klanove,posebno da Vaskez ista prica,sta ce on nekome zameriti u zivotu? Sve u svemu,Real se nastekao para jer realno nisu nista skoro trosili od dovodjenja Ronalda,Kake i uopste te godine sa izuzetkom Benzeme,tako da ce sada na leto isto dovesti 5-7 vrhunskih igraca.

avatar
Misosesic
Wednesday, 10.01.2018
14:47

Ima tu i prezasicenosti ekipe,plus mislim da Ronaldo malo bojkotuje zbog ne potpisivanja novog ugovora.

avatar
Logika i argumenti
Wednesday, 10.01.2018
16:50

Sumnjam,taj zna da ga jedino trofeji mogu izvuci za zlatnu loptu posto individualno ne moze da se meri sa Mesijem tako da on daje sve od sebe svaku tekmu samo jbg cim vezi malo ne ide i njegov ucinak trpi posto ne dobija kvalitetne lopte u peterac...

avatar
zdenkomen
Wednesday, 10.01.2018
16:34

A kaže za sebe da je moralan lik. Novac mu nije primaran ali hoće primanja kao Mesi. Stvarno mrzi taj novac.