Španci već sve znaju, datumi nastavka, kraja i početka nove sezone! Fudbala na pretek!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.05.2020.
10:57
Izvor: Sportske.net

Sve odlučeno, timovi koji nastavljaju avgust u Evropi će imati neuobičajenu situaciju...

EPA-EFE/EMILIO NARANJO
EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Povezane vesti

Sve je poznato oko Primere, potvrda je stigla, na teren se vraćaju 11. juna, u pitanju je derbi Sevilje koji će označiti povratak španskog fudbala, a sezona će biti završena 19. jula.

Neće se igrati jedino ponedeljkom, liga i savez nisu uspeli da se dogovore, biće igrano šest redovnih i pet vanrednih kola, kako bi se sve završilo na vreme, u obzir treba uzeti i velike vrućine.

Naravno, timovi koji će igrati u Evropi moraće da ostanu na okupu i u avgustu, dok traje završnica evro kupova. Ali, neće imati popusta jer zvanično odmor počinje 20. jula.

Pošto igračima pripada mesec dana odmora, timovi za koje se sezona završava krenuće u avgustu sa pripremama, a start novog prvenstva je zakazan za 12. septembar.

Dakle, teoretski je moguće da Barselona (Real će teško proći Siti) igra krajem avgusta finale LŠ, a onda da već za dve nedelje mora da počne prvenstvo. U sličnoj situaciji, samo nedelju dana ranije mogli bi da se nađu timovi Primeri koji su ostali u LE, Hetafe i Sevilja, da se dokopaju finala u Gdanjsku, ali i da bez priprema uđu u novo prvenstvo...

Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke