Španci ujedinjeni - "De Hea nije kriv!"

Autor: Stefan Matić
sreda 14.10.2020.
09:58
Izvor: Sportske.net

Golman Junajted nastavlja da bude meta kritika.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Sinoć je odigrano četvrto kolo u A grupi Lige Nacija. Videli smo vatromet golova u Kelnu, ali i poraz Španaca od strane Ukrajinaca nakon čega se povela još jedna debata o kvalitetima De Hee.

Golman je 'kumovao' pobedonosnom golu domaćina u Kijevu, 'jedinica' Španije je uhvaćen u nezgodnoj poziciji posle istrčavanja što je Cigankov znao da iskoristi i donese pobedu golom u 76. minutu.

"Uvek možete učiniti više, ali kriviti De Heu je postala loša navika. Ako Davida krivite za ovu utakmicu, isključite se i otići ćemo. Kada napadate konstantno, znate da će biti tranzicija. Ako se tim brani i uspeva da zadrži 0:0, oni rastu, i u jednoj akciji su nas uhvatili. Moramo im čestitati. Imali smo dovoljno šansi da rešimo meč u našu korist, ali nismo. Zaključak je da mi se sviđa šta sam video kod igrača, imaju dobar stav", izjavio je Enrike po kraju meča.

Španci za sada završavaju reprezentativne obaveze, "Crvena furija" tek narednog meseca ima prijateljsku sa Holandijom a onda i meč Lige Nacija sa Švajcarskom 14. novembra.

Baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Wednesday, 14.10.2020
18:48

Naravno da je kriv,prvi put izadje sa crte i to u pogresno vrijeme kad je vec imao ispred svog igraca,jednostavno De gea je iskljucen sa svake utakmice, neprati a mozda bi i ja tako primati toliko novca a znas da ga nisi zaradio.