Španci se dogovorili, fudbal svaki dan, ovo je neverovatno, spremite se da ostanete budni svako veče!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 17.05.2020.
11:23
Izvor: Sportske.net

Gledaćemo fudbal u kasnim satima i to svakog dana, La Liga i savez se konačno složili...

EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA
EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

Povezane vesti

Konačno su se posle godina preganjanja La Liga i savez nešto složili. Luis Rubijales i Havijer Tebas su našli zajednički jezik oko nastavka Primere.

Fudbal se na Pirineje vraća u junu, i utakmice će biti igrane svakog dana, uključujući i ponedelja, timovi će imati 72 časa odmora između mečeva.

Zbog toga što će se igrati u junu, u obzir dolaze večernji termini, u manje toplim predelima, utakmice će počinjati u 8 uveče, u onim toplijima, na jugu pre svega i "Obali Sunca" mečevi će biti igrani od 23 časa.

Ovaj dogovor bi trebalo da ozvaniči sudija Andres Sančez Magro, poznati sudski autoritet, koji je inače veliki fan Kadiza. U njegovoj sudnici su rešavani sporovi, poput onog prošlog avgusta kada je dozvolio fudbal petkom, ali ne u ponedeljkom.

Sada će se igrati ponedeljkom, da bi timovi mogli da odmah igraju i u četvrtak, odnosno da imaju dve utakmice nedeljno, ili tri u sedam dana.

Kazino


Sve bi moglo da počne 12. juna, cilj je jasno da se završi prvenstvo do kraja jula, kada se nastavljaju evropska takmičenja koja bi trebalo da rezultiraju finalom 29. avgusta u Istanbulu, odnosno tri dana ranije u LE u Gdanjsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke